A szerencsétlen magyar nép egy emberként térdelt le a diktátor lába elé

2016. június 15. 07:48

Hitetlenkedve figyeltem, ahogy eddig általam értelmes embernek, karakán, kritikus demokratának tartott egyének is extázisban ünnepelték ezt a szar magyar focit.

2016. június 15. 07:48
Dániel Péter
Facebook

„Döbbenten, dermedt lélekkel figyeltem, ahogy ma a szerencsétlen magyar nép szinte egy emberként térdelt le a diktátor lába elé. Mert bizony ezt tették, amikor a ma esti, pitiáner és érdemtelen foci győzelmet éltették. Hitetlenkedve figyeltem, ahogy eddig általam értelmes embernek, karakán, kritikus demokratának tartott egyének is extázisban ünnepelték ezt a szar magyar focit.

Azt az átkozott magyar focit, amely az orbáni diktatúra egyik legfőbb jelképévé vált. Azt az ócska, százszorosan túlfinanszírozott, mégis harmatgyenge focit, amely miatt emberek tömegei nyomorognak, amely miatt műtétek maradnak el és gyermekek éheznek. Akik ma ezen hitvány győzelmen lelkendeztek, azok sajnos az orbáni diktatúra felelőtlen és önkényeskedő ámokfutásán is lelkendeztek. Azok a magyar miniszterelnök magánstadionját, fűtött gyepét és ezt az egész, értelmetlen és jogsértő közpénz pazarlást is éltették ma este.

A magyar nép megérdemli a sorsát. A diktátor pedig gúnyos mosollyal figyeli ostoba alattvalóit... Jó éjszakát!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 328 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj1945
2016. június 15. 19:55
A sittre mikor vonulsz be! Jobb lenne, ha csak utána posztolnál.
peninsulavaldes
2016. június 15. 19:34
na akkor már a demokratákban sem lehet bízni,nem is demokraták azok,hanem diktátorcsemeték.
BőröndÖdön
2016. június 15. 17:39
Péter,a semmi sokkal több lenne...
Mindjárt
2016. június 15. 17:36
Meggyőződésem, hogy párt-politikai hovatartozásától függetlenűl, szinte minden magyar ember undorodik a daniel péter féle szenycsatorna patkánytól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!