Hitehagyott esküvés a Bibliára

2016. január 27. 09:25

A muszlim behatolók már rég felismerték a helyzetet. Egy tévévitában ki is mondta egy németországi török vezető: nektek se hitetek, se igazságotok, se kultúrátok, csak technikátok, amit most tanulunk el tőletek. Mihez asszimilálódjunk?

2016. január 27. 09:25
Czakó Gábor
Magyar Idők

„A Föld vezető hatalmának, és sok más országnak az elnökei, vezérei, bírái és az előttük nyilatkozó tanúk mind a Bibliára, néhol Krisztus keresztjére tett kézzel esküsznek, hogy szavaik és tetteik igazak és azok is lesznek. Így megy ez évszázadok óta. Ünnepeink a keresztény hagyományból erednek, ha nem, akkor megkeresztelődtek, ugyanígy szólásaink, népszokásaink is. A washingtoni Fehér Ház mai ura is esküdött a Bibliára, majd hivatala a karácsonyfát átnevezte »ünnepi fának«. Ahogy keleti kollégái télapósították Jézus születésnapját.

Kulcsponthoz érkeztünk. Az országok, a népek, az emberi személyek leigázása nyelvük elfoglalásával kezdődik. Ez aprólékos és hosszadalmas folyamat. A hódítók bíznak abban, hogy van idejük, az erő, vagyis a pénz velük van.

A muszlim behatolók már rég felismerték a helyzetet. Egy tévévitában ki is mondta egy németországi török vezető: nektek se hitetek, se igazságotok, se kultúrátok, csak technikátok, amit most tanulunk el tőletek. Mihez asszimilálódjunk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sobrk
2016. augusztus 31. 22:00
"" Egy tévévitában ki is mondta egy németországi török vezető: nektek se hitetek, se igazságotok, se kultúrátok, csak technikátok, amit most tanulunk el tőletek. Mihez asszimilálódjunk?"" Ez egyszerüen csak cinikus, aljas és hazug.
Viator
2016. július 08. 12:22
Pontosan. Európa egyetlen esetben marad fent: gyökeres szellemi és társadalmi fordulattal. A liberális/humanista/materialista/polkorrekteskedő ostobaságot fel kell számolni, a keresztyénséget vissza kell helyezni a kultúra és társadalom középpontjába. Ezen az alapon állva pedig a mai tömegdemokráciát fel kell számolni (cenzuson alapuló korlátozott választójog a megoldás) és kőkeményen el kell zavarni az összes bevándorlót!
Antigoné
2016. április 06. 15:18
De, teljesen mindegy. Ha nem most érkezett, akkor évtizedek óta nem asszimilálódott. Nem volt mihez(szerintük).
kohntalan
2016. március 27. 13:22
A kereszténység csak egy zsidó vicc :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!