Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A tomboló németek megmondták a rendőreiknek, kikkel foglalkozzanak a „rettegett magyarok" helyett

2024. május 16. 17:43

Siránkoznak a németek, hogy 18 év alatt mennyivel rosszabb lett az országuk belbiztonsága, az pedig teljesen kiverte a biztosítékot, hogy több millió migráns beengedése után most a határellenőrzésben bízik a rendőrség.

2024. május 16. 17:43
Major police operation in Mannheim

Nyitókép: AFP/DPA/Rene Priebe

Visszasírják a náluk rendezett 2006-os világbajnokság hangulatát, és a német politikát, valamint a belbiztonságot kritizálják a Welt olvasói. Arra a hírre reagáltak, mely szerint nagyon készül a rendőrség a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra, az esetleges szélsőséges cselekmények mellett a cikkben a „rettegett" magyar szurkolókról is írtak.

Szép is volt 2006. Amikor még nem volt migrációs válság, késelések, csoportos nemi erőszak, saría törvény a német utcákon, és zöldek a kormányban

– elmélkedett egyikük. Más azt írta, ő 2006-ban a férje nélkül hajnalig ünnepelte a csapata egyik győzelmét, ma már ezt nem merné megtenni, mert nem olyan biztonságos az ország, mint akkor.

A rendőrség a határellenőrzés visszaállításában bízik, ami teljesen kiverte a biztosítékot a németeknél, a legtöbben arra hívták fel a figyelmet, hogy 2015 óta milliók érkeztek az országba ellenőrizetlenül, tehát aki ilyen szándékkal akart hozzájuk utazni, már rég ott él. Egyesek arra panaszkodnak, hogy a német belvárosokban már senki sem beszél németül, az ország pedig meg fogja fizetni az elátkozott bevándorlási politika árát.

Ha most ennyi rendőrt vetnek be, hogy megvédjék a szurkolókat az iszlamistáktól, akkor miért nem teszik ezt a mindennapokban? A külföldi látogatók miért érnek többet, mint a német adófizetők, akik reggeltől estig dolgoznak?

– tette fel a kérdést egy olvasó.

Más úgy fogalmazott, nem kellene Európa-bajnokságot rendezni a Kalifátus közepén, mire valaki megjegyezte, a katari világbajnokságon elhunyt vendégmunkások ügyére is egyszerű volt a német labdarúgók válasza – szivárványszínű karszalagot vettek fel.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

 

Összesen 268 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska-2
2024. május 20. 15:49
Szivárványos karszalag, meccs előtt tördelés stb. és ki vannak elégítve a nyugati szurkolok. Csak a magyarokkal lehet baj, mert azoknak más kell: foci.
Attyla
2024. május 18. 07:40
Mind e közben Merkel éli boldog nyugdíjas életét!
Ma is bukik a Zorbán...
2024. május 17. 07:56
Mindent megmutat a szélsőségesek erkölcsi állapotáról, hogy még a feleségét lehallgató Magyar (Poloskás) Péterbe is hajlandók görcsösen belekapaszkodni. Nullák a messiásukkal együtt.
tapir32
2024. május 17. 01:49
A szocializált emberek a szavazatukkal mutatják ki a politikával való egyetértésüket vagy egyet nem értésüket! A parttalan liberalizmus eredményét láthatjuk a merényletben. A szocializálatlanok úgy hiszik, hogy az érzelmeik, indulataik feljogosítják őket bármilyen tettre! Meggyőzték magunkat arról, hogy semmi, amit éreznek vagy tesznek, soha sem rossz, és ezzel indulataik, érzelmeik tetteik erkölcsi alapjává váltak. Alapvetően úgy érzik, hogy jogunk van követeléseket támasztani vagy bizonyos módon viselkedni pusztán az érzéseik miatt. Ez vészesen hasonlít Donáth, Cseh, Karácsony, Dobrev és Gyurcsány józan észt nélkülöző, érzelmi-indulati alapú demagógiájához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!