Konstruált perek ott, cinkos hallgatás itt

2013. december 10. 13:19

Nincs szándék, nincs akarat, mert Orbán alantas érdekei messzemenően egybevágnak a kibontakozó romániai nacionalizmuséval.

2013. december 10. 13:19
Ara-Kovács Attila
Magyar Narancs

„Ezt példázza az is, hogy a roppant nemzeti célok mögött valahogy elveszett Nagy Zsolt ügye; a magyar állam mintha az ő becsületének, sőt szabadságának védelmét nem tekintené morális kötelességének; mintha ő valahogy kimaradt volna az »újraegyesített« nemzeti egészből. Martonyi hevesen tiltakozott, amikor Tőkéstől megvontak egy román kitüntetést, miközben egy másik politikai kitartott, Böjte Csaba állampolgári felkenése kész nemzeti bolhacirkusszá magasztosult. Arra viszont nincs idő és energia, hogy a szisztematikusan kibontakozó, láthatóan konstruált magyarellenes fellépéseknek fontosságot tulajdonítsanak. Mert nem csak Nagy Zsoltot ítélték már el, nyilvánvalóan alaptalanul, de hasonlóképpen Markó Attila államtitkárt és másokat is, bizonyíthatóan azért, hogy a román államfő alááshassa az RMDSZ politikai hitelét. Nincs szándék, nincs akarat, mert Orbán alantas érdekei messzemenően egybevágnak a kibontakozó romániai nacionalizmuséval.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. december 11. 01:49
"...miközben egy másik politikai kitartott, Böjte Csaba állampolgári felkenése kész nemzeti bolhacirkusszá magasztosult." Ezért az egy mondatodért remélem, hogy egy szép napon valaki a falhoz csap, te trágya!
ottapont
2013. december 10. 21:30
Micsoda tehertétel egy ilyen ember egy nemzet számára! Ráadásul nincs is egyedül.
bajai
2013. december 10. 19:44
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez az Para-Kovács (sic) annyira hülye, hogy még azt sem veszi észre, hogy Böjte Csabára tett megjegyzése hitelteleníti, érdektelenné teszi minden más állítását, bármi is legyen az.
Jancsipapa
2013. december 10. 19:39
Anyád ! Aki innen-onnan összeszedett .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!