Négy szóban összefoglalta Szoboszlai, mi volt a gond a litvánok elleni meccsen

2023. október 19. 07:49

Nem köntörfalazott a magyar válogatott csapatkapitánya.

2023. október 19. 07:49
null

Mint ismert, kedden a litvánokkal csapott össze a magyar válogatott. Megvolt rá az esély, hogy „kiharcolják” volna azt, amire 37 éve nem volt példa: egyenes ágon kijutni egy világversenyre. Végül azonban egy félidőt a litvánoknak adtunk, így végül csak egy pontot hozott haza a csapat Litvániából – írta a kemma.hu.

De még nincs minden veszve, hiszen november 16-án Bulgáriában a sereghajtók ellen lépnek pályára. Emellett, szintén novemberben, három nappal később Montenegróval is játszanak egyet, a Puskás Arénában. 

A két meccsen kell minimum egy pontot szereznie a válogatottnak, hogy pótselejtezők nélkül meglegyen az Eb 

– hívta fel a figyelmet a lap.

Ezt is ajánljuk a témában

A Kemma idézte az M4Sportot is, amely a mérkőzés után megszólaltatta Szoboszlai Dominikot is, aki arra a kérdésre, hogy mi volt az oka annak, hogy nem sikerült kiharcolni az Eb-részvételt, ennyit válaszolt: 

Az első 45 perc.

A válogatott csapatkapitánya önkritikusan azt hozzátette, „nagyon rég játszottak ilyen rosszul”, nem úgy csinálták, ahogy kellett volna, és bár a második félidőben „megmutatták az igazi énjüket, de ez még nem elég”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. október 19. 16:29
"llnnhegyi ➜ iimre okt. 19. 10:09 Éppenhogy erről beszélek. Itt gondolta magáról..... Mi nem világos?" Minden világos, itt okoskodsz: "Nagy a mellénye! A 2. félidőben a csapat gyakorlatilag fellázadt a taktikája ellen." Kis butus! Ezzel szemben a Rossi látja a célhoz vezető folyamatot egészében, s tudja, hogy (1) a fiúk 72 órája játszottak a szerbek ellen egy gyilkos meccset, és akik játszottak, biztosan nem kipihentek; (2) már csak egy pontot kell szerezni a hátralévő 2 meccsen azért, hogy egyenesben tutira kijussunk az EB-re. Na, ez a minimális különbség közötted és a Rossi között. :P
koronaszepe
2023. október 19. 12:29
A legfontosabb dolog működött; felálltatok a tockos után! Gratulálok!
iimre
2023. október 19. 09:50
"llnnhegyi okt. 19. 09:23 A szövetségi kapitány mágusnak képzelte magát. Felforgatta a csapatot,rossz taktika! Nagy a mellénye! A 2. félidőben a csapat gyakorlatilag fellázadt a taktikája ellen." Eredményesen volt képes változtatni a félidőben, és a válogatottal elért eredményei ismeretében szerintem nincs okod pampogni: "37 éve nem volt példa egyenes ágon kijutni egy világversenyre. Most azonban…"
Zolotarjov
2023. október 19. 09:30
Továbbra is veretlen a válogatott..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!