Szlovák lap: Orbán receptje szerint futószalagon gyártják az ellenségeket a politikusok

2023. június 21. 08:15

Az SME szerint Orbán Viktor miatt lehetséges, hogy Soros György ugyanolyan fenyegetést jelent a szavazók szemében, mint Vlagyimir Putyin.

2023. június 21. 08:15
null

Az SME online felületén megjelent véleménycikk szerint, amit egy bizonyos Beata Balogová jegyez, a társadalom már régóta stressz alatt áll. Balogová hangsúlyozza: a konfliktus a politika kiinduló állapotává vált, és a támadások a kommunikáció uralkodó formájává váltak. Szerinte a politikusok Orbán receptje szerint futószalagon gyártják az ellenségeket, minek következtében

„Egy Smer-szavazószámára Soros György filantróp, aki évtizedek óta támogatja a nyitott és művelt társadalmat, hasonlófenyegetést jelent, mint a háborús bűnös Vlagyimir Putyin” – írja a cikk szerzője.

 

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. június 21. 17:58
Libsi majmok, Putyin nem fenyegetés, a Soros banda meg a fehér emberek ellensége.
Akitlosz
2023. június 21. 15:42
Na és ugyan ki gyártotta Vlagyimir Putyint ellenségnek? Hát nem magyar volt az tuti!
Nemkellnév
2023. június 21. 15:36
Tulajdonképpen mi van?! Mi a probléma?! Mivel van gond?! A Mandiner is belebonyolódott az álfeszültségkeltésbe, mint az origo. Mindenki tudja vagy legalább érzi, hogy mitől döglik a légy. Mindenki, aki a neten hozzáfirkál.
letsgobrandon
2023. június 21. 15:14
szerencsére a balospropaganda nem szokott ellenségeket gyártani
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!