Magyar Péter szerint a humor nem jobboldali műfaj

2024. május 19. 20:43

Immár az évekig az RTL-en futó, a jobboldal ellen hergelő műsor producerétől idézget a baloldal ügyeletes üdvöskéje.

2024. május 19. 20:43
Magyar Péter

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„A humor nem jobboldali műfaj” – vetette már több ízben szemére jobboldali politikusoknak Magyar Péter, aki – mint  a Mandiner olvasói emlékezhetnek –  a Spinoza-ház vendégeként magát liberálisnak vallotta.

Immár a jobboldal ellen hergelő műsorból idézget a baloldal ügyeletes üdvöskéje

A baloldal ügyeletes üdvöskéje a fenti idézetet kommentálta ugyanis Facebookon Magyar Péter Menczer Tamásnak és Orbán Balázsnak is. A baloldali politikus ezt reagálta ugyanis arra, hogy  Orbán Balázs szembesítette azzal, hogy nem Magyar dönt arról, hogy háborúpárti-e vagy sem. „Ne aggódj, a magyarok nem fogják engedni, hogy a döntés a Te kezedbe kerüljön” – üzente az államtitkár a baloldali politikusnak (lenti kép).

De ugyanezt bírta kommentelni Menczer Tamás egyik sportos hasonlatára is Magyar Péter (lenti kép), miután a Fidesz kommunikációs igazgatója frappánsan Magyar ellen fordította a baloldali politikus arra vonatkozó korábbi heccelését, hogy karrierje elején sportriporter volt a fideszes politikus.

Honnan jön a többször hangoztatott idézet?

Magát az kijelentést, miszerint „a humor nem jobboldali műfaj” – korábban a Heti Hetes című, évekig az RTL-en futó, a jobboldal ellen hergelő műsor producere Ónodi György hangoztatta. Mint az Indexnek fogalmazott: „Jó, akkor kimondom: Fábryn kívül nem ismerek jó humorral megáldott jobboldali előadóművészt. A jobboldalnak le van varrva a szája, és valahogy genetikailag nem működik az az izom, amitől az ember képes a mosolygásra.”

 

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­k­e­­l­­d­­ ­a­­­ ­­­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­p­u­­n­c­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
vérgőz
2024. május 21. 09:11
és te mi vagy, te csíra? ezt a sok poros pélót ki adja a szádba? szánalmasan szar vagy, akárcsak a rajongóid...
bagira002
2024. május 20. 09:17 Szerkesztve
Hát nem egy humorzsák. Inkább egy kiszúrt lufi.
Chardonnay99
2024. május 20. 08:16
Magyar Péter, a humor nagyágyúja aztán megmondja a frankót. Igaz, a Szabadság térről súgnak neki, mivel az ő ellenzék első számú hímringyója, legalábbis jelenleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!