A szél egy repülőt is majdnem elfújt Ausztriában

2017. október 30. 17:27

A hatalmas szélben nem tudott leszállni Ausztriában egy lengyel repülőgép. Nézni is rossz.

2017. október 30. 17:27

Ítéletidő tombolt a hétvégén Észak- és Közép-Európában. Az áradások és az erős széllökések legkevesebb hat ember halálát okozta – tudósít az Euronews. A viharos széllökések közepette próbált meg leszállni Ausztriában a lengyel Enter Air repülője. Nem sikerült. 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2017. október 30. 19:15
Ügyi volt a pilóta, majdnem sikerült, de a nagy oldalszél lökés akár fel is boríthatta volna fékezés közben, inkább átstartolt. Megközelítésben legalább harminc fokos oldaltartása volt, nem tudom, hogy a gép üzemeltetési könyve, ekkorát egyáltalán megenged e, leszálláshoz.?
Akitlosz
2017. október 30. 18:50
Nem kell aggódni. Olyan előfordult már, hogy tengeralattjáró többet nem jött fel, de repülőgép fent még nem maradt.
hátakkor
2017. október 30. 18:06
Nekem volt már átstartolásom ( ill. a pilótának) kis görög szigeten. Széllel szállt le, nem széllel szemben. Vagy megfordult a szélirány ( ennyire??), vagy a görög irányítótorony adott meg rossz megközelítést. Nem tom. Nem nagy para, max előbb kerülök a tengerbe, de amíg el nem értük a 3000 méter magasságot, addig egy kukkot nem mondott a kapitány, míg addig folyton ment a viccelődés a poénkodás, folyton pofázott. Rendezte sorait a captain, azt leszállt simán másodjára.
Berecskereki
2017. október 30. 17:42
Ez a leszállás nagyon hasonlít az MSZP szálldogálására, melynek kormányosa Molnár Gyula.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!