Tom Hanks: Budapest gyönyörű, és elképesztően biztonságos!

2016. október 14. 11:59

A hollywoodi színész szerint az amerikai városokban sehol nem látni olyan biztonságban élő, kerékpározó, éjszaka az utcán nevetgélő embereket, mint Budapesten, amit ő a világ egyik leggyönyörűbb városának tart.

2016. október 14. 11:59

„Ezt a pillanatot, ezt a látványt hoztam el magammal a varázslatosan gyönyörű Budapestről. Ez a világ egyik leggyönyörűbb városa. Én san francisco-i vagyok, szerintem San Francisco a világ legszebb városa, de azt kell mondanom, Budapest egy milliméterrel sincs lemaradva mögötte. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna, ahogy az egész este ki van világítva, az valami egészen mesés. De van valami, ami miatt nem tudom befogni a számat amióta visszajöttünk. Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, beszélgetnek az éjszaka kellős közepén. Az volt az érzésem, hogy ez egy teljesen biztonságos város. Amerikai városokban ilyet sehol nem találni” – mondta Tom Hanks a Návai Anikónak adott interjújában.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos
2016. október 15. 09:05
Itt nálunk külső-alsón (ha csuklik egyet a térképész rajzolás közben, Romániában lenne a város)két nap múlva ott volt a biciklim ahol hagytam. Persze macerás vele közlekedni, mert tekerni kell. Az autómat nem merném... Gyere ide Tom, még a víz is iható!
Jason Bourne
2016. október 15. 08:53
És miért van ez? Mert itt nincsenek, pontosabban elenyésző számban vannak kultúránktól idegen csoportok. Így is van ez jól, nem szabad ezen változtatni.
StG
2016. október 15. 08:50
Tehát a jó Tom azt állítja, hogy manapság az USÁ-ban már nem biztonságos éjszaka kimenni az utcára? Az egész USA egy nagy no-go zóna lett?
Palepoli
2016. október 14. 23:57
Egy kanadai ismerősöm (Waterlooban lakik) teljesen megdöbbent azon, hogy Magyarországon sötétedés után mennyire biztonságos kutyát sétáltatni, vagy úgy általában minden félelemérzet nélkül lehet este sétálni (nem a turistaövezetre gondolt, hanem a lakóövezetekre). Kanadában ez elképzelhetetlen lenne szerinte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!