Farage: Forradalomba taszítják Görögországot

2012. február 16. 08:18

Demokratikus Görögország? Nigel Farage szerint Lukasz Papademosz egy báb, az országot pedig külföldiek irányítják.

2012. február 16. 08:18
A lélegzetem is majd' elállt, amikor a báb-kormányfő Lukasz Papademosz arról beszélt, az erőszaknak és a pusztításnak nincs helye egy demokratikus országban. Milyen demokratikus országban? Még csak nem is demokratikusan választották meg! 

Görögországot egy trojka, három külföldi hivatalnok irányítja. Az erőszakot és a pusztítást vasárnap pont azok az emberek követték el, akiket megfosztottak demokratikus jogaiktól. Mi más tehettek volna? Ha görög lennék, én is csatlakoztam volna hozzájuk, hogy megszabaduljunk ettől a rájuk erőltetett borzalomtól.

Ezek az intézkedések forradalomba taszítják Görögországot. Ha nem kapják vissza a drachmát, Önök lesznek a felelősek valami valóban borzalmas dologért – fogalmazott szerdai felszólalásában Nigel Farage európai parlamenti képviselő.

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ElQurMinator
2012. február 16. 19:01
Minden tiszteletem Farage úré. Az, ami ma az EU-ban történik, az már krimibe illő. Szegény Colombo hadnagynak párszor vissza kellett volna fordulnia fejvakarva az ajtóból, hogy az EU kriminalisztikát megfejtse.
morfondír
2012. február 16. 18:51
Beszédes név. A nép atyján űr tátong.
morfondír
2012. február 16. 18:03
Esztmondommámijóta.
elfelejtette
2012. február 16. 16:55
A britek eddig is eléggé euszkeptikusak voltak, de mintha mostanában rákapcsoltak volna erre a vonalra. A végén tényleg kilépnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!