Gulyás Márton is csodálkozik a listán

2022. november 16. 22:17

A Fidesz kommunikációs gyárának az egyik legfontosabb profizmusa, hogy mindent pontosan mérnek.

2022. november 16. 22:17
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Gulyás Márton is csodálkozik a listán.

Vágyvezérelt statisztikák nem biztos, hogy segítik a közösséget.

Ha jól tudom, akkor a Fidesz kommunikációs gyárának az egyik legfontosabb profizmusa, hogy mindent pontosan mérnek, igen azt is, hogy ki, mennyire befolyásos.

Valószínűleg a Marketing&Média listája nem nagy átfedésben van a valósággal, de azt elhiszem, hogy Gulyás Márton benne van a top10-ben.

Szerintetek mi a valóságos top10, a legbefolyásosabb digitális szakemberek sorában?”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 17. 15:31
Hihihihiih.iiii.. Moschlék. Moschlékabb. Legmoschlékabb. Legeslegmoschlékabb. Na ebben áll a nagy verseny. Qur Hány Balgar Krava Márki Majmun Kari Getzy Gétzy Getzy Szaharházy Jakab PIG Mamusz. i tako daljeje.
egynick
2022. november 17. 15:23
Ami a legszomorúbb, hogy a fidesz kommunikációs gyára bemérte, hogy sikeresen osztották meg a társadalmat, nincs társadalmi szolidaritás, így a jelentős szegénységben élők szavazatait mindenképp megkapják, anélkül, hogy kidolgoznának egy társadalmi mobilitást segítő programot. Fruzsina képmutató. Időnként a facebook oldalán segítségért kiált egy-egy családnak egy kis segélykére, olyankor az ismeretségi köre összead párezer Ft-ot, ezzel a jótékonykodás kipipálva. De a társadalmi problémákat görgetjük magunk előtt, amiből csak az elnyomorodás jön ki a többségnek. Persze Fruzsina a kisebbséghez tartozik, akik biztonságban tudhatják magukat.
dezilluzionista
2022. november 17. 12:00
Horrorisztikus.
Dobrevita
2022. november 17. 10:46
Pulai vagy teljesen hülye, vagy zseni, de ez utóbbi esetben jobbra játszik a kis hamis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!