Szabó Tímea nem tud leállni, most románozza az erdélyi magyarokat

2020. április 24. 17:16

Azt hihetnénk, hogy a minősíthetetlen, nemzetellenes kirohanás után Szabó kicsit hátrébb lép, esetleg elgondolkodik azon, mit is mondott.

2020. április 24. 17:16
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„»Azt halljuk, hogy Kolozs megyében kaptak 21 ezer maszkot, Maros megyében 60 ezret, Beregszászban, Csíkszeredában, Kovászna megyében, Zilahon, Horvátországban, Macedóniában… Tapsoljanak!«

Hétfőn ezzel a mindent alulmúló produkcióval járatta maximumra a magyarellenességet Szabó Tímea az Országgyűlésben. Magyart magyar ellen uszítani ennyire aljas szinten utoljára Gyurcsány Ferenc volt képes.

Szabó Tímea parlamenti felszólalása minden normális értékrendű magyar embernél kiverte a biztosítékot. Külhoni magyar szervezetek együtt álltak ki a képviselő kijelentése ellen, de üzent az Ismerős Arcok zenekar frontembere, Nyerges Attila, illetve nem várt helyről is érkezett kritika. Bölöni László méltán elismert labdarúgóedző nyílt levelet írt Karácsony Gergely párttársának. A jelenleg Royal Antwerp trénereként dolgozó szakember arról írt, hogy ha Szabó azt szeretné, akkor az erdélyi magyarok visszaadják a maszkokat, vagy megadják azok árát. Ha ennyire fáj a segítségnyújtás Szabó Tímeának, akkor inkább nem kell, vélekedett az erdélyi születésű legenda. Azt hihetnénk, hogy a minősíthetetlen, nemzetellenes kirohanás után Szabó kicsit hátrébb lép, esetleg elgondolkodik azon, mit is mondott, ne adj' Isten, elnézést kér a külhoni magyaroktól, de nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szileni
2020. április 25. 23:00
OK, nem vitázok veled, szeretem mikor egy szoclib mondja meg, hogy egy nemzeti érzelműnek, hogyan kell dönteni, vagy egy ateista, hogy a keresztény miket gondoljon, vagy a rablógyilkos mikor azt mondja a rendőrnek, hogy nem lőhetsz le mert te rendőr vagy...
Csigorin
2020. április 25. 18:29
elcsufitotta a gyulolet, mint Palpatine csaszart... az arcara kiult az a sotet gonoszsag...
toef36
2020. április 25. 18:12
Olvasom, hogy "Kabul rózsája" Legyen, de ne sértsük meg a kabuli nőket!
BőröndÖdön
2020. április 25. 12:12
Megint hazudtok...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!