Bohár Dániel szerint nagy lehet a pánik Magyar Péteréknél a külföldi támogatókkal kapcsolatos lebukás miatt (VIDEÓ)

2024. április 10. 07:57

Bohár Dániel szerette volna megtudni Magyar Péter barátnőjétől, hogy mit kértek a külföldi támogatásért cserébe a donorok.

2024. április 10. 07:57
Opposition Figure Peter Magyar Holds March In Budapest

Nyitókép: Janos Kummer/Getty Images

Bohár Dániel a legfrissebb videójában telefonon próbálta elérni Magyar Péter barátnőjét, hogy megtudja tőle, miért távolították el a Blikk-interjúból azt a részt, ahol Vogel Evelin véletlenül elszólta magát a külföldi támogatókkal kapcsolatban – írta meg az Origó.

Magyar Péter barátnője az eset óta rendhagyó módon reagál a sajtó megkereséseire. A Bohár Dániel által közzétett videóban az látható, hogy a riporter megpróbálja elérni Magyar barátnőjét, és megkérdezni tőle, hogy miért távolították el az interjúból az ominózus részletet, amiben

Vogel Evelin gyakorlatilag elismerte, hogy a kampánycsapatuk fele külföldi.

Bohár Dániel szerette továbbá volna megtudni, hogy mit kértek a külföldi támogatásért cserébe a donorok. Vogel azonban amint felismerte a riportert, azonnal letette a telefont.

A hallgatás és az azonnali telefonvonal-megszakítás azt jelzi, hogy elég nagy para lehet Petiéknél, amiért kiderült, külföldiek alkotják csapatukat”

– mondta Bohár Dániel.

Bohár Dániel videóját itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­l­á­­n­y­­­o­k­­­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­­k­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
llnnhegyi
2024. április 11. 14:41
Boár a riporterek gyöngye! Szögezzük le!
alexandrosz-2
2024. április 10. 21:52
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
KBA98
2024. április 10. 16:31
Lehet, hogy azóta Evelin is kapott egy-két fülest!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!