Amerikai mintára akartak „felszabadított zónákat” a francia egyetemisták, a rendőrök keményen közbeléptek (VIDEÓ)

2024. április 29. 18:08

Az eset a Sorbonne-on történt.

2024. április 29. 18:08

Nyitókép: Képernyőfotó

A Visegrád24 osztott meg egy videót arról, ahogy francia egyetemisták amerikai mintára sátrakat vertek fel a több évszázados múltra visszatekintő Sorbonne-on. A tengeren túli társaikhoz hasonlóan „felszabadított zónákat” akartak létrehozni a felsőoktatási intézmény falai között, azonban nem számoltak azzal hogy 

a francia rendőrök erélyesen közbelépnek.

A rövid felvételen az látható, hogy a hatóság emberei szabályosan kirángatják a hallgatókat a sátraikból, és több méteren keresztül húzzák őket a földön. Úgy tűnik tehát, hogy az „amerikai modell” francia földön már nem működik.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2024. április 30. 11:33
És legközelebb mi lesz? a színművészeti ripacstanodát fogják elfoglalni a lipsik? :D
Mandarin-888
2024. április 30. 10:47
A franciák nem finomkodnak. Ha hasonló egetrengető jelentekre készülnek saját, a moslék által felbújtatott CEU-s jakobinusaink, hiába készítik a "kurva jó képeket" a nyugati sajtónak, a francia mintát követheti a magyar rendőrség, és kész.
valerian-0
2024. április 30. 10:36
He-he-he, jól megjárták. A francia pankotay lilkék :) A mienkkel is így kelene bánni, de sajnos akkor mindjárt diktatúrát ordítana a balos féreg réteg.
piramis-2
2024. április 30. 10:02
Szánalmas agy mosott köcsögök! A terroristák és az öngyilkos merénylők, MÓZES a legnagyobb kiáltással szoktak támadni? Az iszlám egy agresszív vírus, amit el kell pusztítani, ki kell irtani. Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam mintájára Ceterum autem censeo Islamicanem esse delendam
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!