Az UEFA egy korrupt, képmutató és hazug szervezet

2019. augusztus 05. 22:59

Magyar és román közt a gyűlölet újra lángol. Most a magyarokat érte méltánytalanság, de legközelebb visszavágnak.

2019. augusztus 05. 22:59
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Az UEFA egy korrupt, képmutató és hazug szervezet. A craiovai stadionban zengett-zúgott a „döglött magyar a jó magyar”, és még az sem volt elég ok a meccs félbeszakítására, hogy hanggránáttal dobták meg a játékvezetőt – inkább lecserélték, csak a show hadd folytatódjék. A román csendőrség parancsnoka közölte az UEFA képviselőivel, hogy ha nem játsszák végig a mérkőzést, nem tudja garantálni a résztvevők biztonságát. A Honvéd tizenegyesekkel vesztett.

Az elitek Budapesten és Bukarestben pezsgővel koccintanak. Ezt a moslékot közösen főzték, s nagyon ízlik nekik: magyar és román közt a gyűlölet újra lángol. Most a magyarokat érte méltánytalanság, de legközelebb visszavágnak. Orbán Viktor fürdőzik az újabb konfliktusban: végre az Európai Unió elleni szabadságharcát kiterjesztheti az Európai Labdarúgó Szövetségre és Romániára is. Magyar és román nacionalisták együtt maximalizálják szavazataikat – hatalmuk alapja nem a kormányzásuk minősége, hanem az általuk gyártott gyűlöletszínház.

Az UEFA savat öntött a frissen ütött sebbe, és elutasította a kispestiek óvását. A minden meccs szünetében rasszizmus és erőszak ellen demonstráló szervezet szerint Craiovában minden rendben zajlott. A bölcs Nyugat nagyszerű nemzetközi intézménye gyáván asszisztál az agresszív soviniszták elszabadult zsarolásához. Szegény Magyarország! Szegény magyarok! Se barátaik, se vezetőik – csak gazdáik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. augusztus 06. 17:37
Szegény betegünk, "szarér'-hugyér' Puzsér", az értékrendnélküliség érdemes művésze! Se barátai, se vezetői – csak ápolói.
Kanóc
2019. augusztus 06. 13:59
A Zorbán felvásárolta a Zuefát is. Békaemberek mindenhol!!! Jáhájj.
tailor
2019. augusztus 06. 12:24
hát igen. bezzeg ha a Honvéd mégiscsak lőtt volna egy gólt az utolsó percben most a románok óvnának. önmaguk ellen. és vélhetően sikerrel ….
Vádakat terelő Juhász 2.0
2019. augusztus 06. 11:58
"Az elitek Budapesten és Bukarestben pezsgővel koccintanak" Robika az a probléma, hogy nem tudnak focizni, ha tovább jutottak volna, akkor sem értek volna el semmit sem. Robika túl messzire mész az úszításban és bolondnak nézed az embereket , annak ellenére, hogy te vagy a bolond .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!