Gödöllő veszélyben

2016. szeptember 26. 14:40

Gödöllő veszélyben van, mert Gémesi György polgármester nem utasítja el a migránsok betelepítését, és ha életbe lépne a brüsszeli kvótacsomag, akkor bizonyára az elsők között lenne, aki önként vállalkozna a migránsok betelepítésére.

2016. szeptember 26. 14:40
Vécsey László
Fidesz-közlemény

„A mai napon a harmadik alkalommal tettünk arra kísérletet, hogy Gémesi György, Gödöllő polgármestere nyíltan állást foglaljon arról, hogy támogatja vagy nem a kényszerbetelepítést. Pár nappal a népszavazás előtt ugyanis a gödöllőieknek joga van tudni, hogy a polgármesterük megvédené-e őket a migránsok betelepítésétől vagy ellenkezőleg. A hétfő reggeli képviselő-testületi ülésen a gödöllői polgármester - kétezer magyar település polgármesterével szemben - harmadik alkalommal sem volt hajlandó elutasítani a kötelező betelepítési kvótát, sőt, külföldi betelepítési programokkal példálózott és a népszavazást támadta.

Ezzel egyértelművé vált, hogy Gödöllő veszélyben van, mert Gémesi György polgármester nem utasítja el a migránsok betelepítését, és ha életbe lépne a brüsszeli kvótacsomag, akkor bizonyára az elsők között lenne, aki önként vállalkozna a migránsok betelepítésére. A vasárnapi népszavazás tétje a gödöllőieknek különösen nagy, arra kérünk minden gödöllői polgárt, hogy ne kockáztasson, vasárnap jöjjön el szavazni és szavazzon nemmel a kényszerbetelepítésre!”

*

Vécsey László országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP) közleménye.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. december 03. 17:14
Gémesi már akkor tisztességes magyar ember volt, amikor a mai fideszesek jó részének még a liberalizációs skálán mérték az "értékét"! Tehát lassan a testtel!
Ellensúly
2016. október 01. 16:12
Nem hiszem, hogy a hírek, a tények meg úgy a saját véleményén kívül bármi is érdekli.
szabadhajdu
2016. október 01. 16:12
MI ez a lokális párt Gödöllőn, hogy mindent vitt? MSZP-SZDSZ-MDF-féle kotyvalék?
Szívemből magyar
2016. október 01. 16:11
Gémesi egy nemzeti politikus, kötve hiszem, hogy tenne ilyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!