Orbán Oszkár

2016. július 24. 10:41

Megalakult hát a héttagú Oscar-nevezésről döntő nemzeti bizottság, Vajna András vezetésével.

2016. július 24. 10:41
Veress Jenő
Népszava

„Ma arra ébredtünk, hogy a kormány dönt a jövőben az Oscar-díjról. Értjük: jobbikos testvéreinket, meg a mi végtelenül toleráns szavazóink hűségesebb részét is igen sérti, hogy megint a zsidók jártak jól. A Saul fia nyerte a díjat ahelyett, hogy a pozsonyi csatáról vagy a Trianonról (el nem) készült eposzt díjazták volna? Tűrheti ezt magyar kebel?

Megalakult hát a héttagú Oscar-nevezésről döntő nemzeti bizottság, Vajna András vezetésével. Teszik ezt a bolhaköhögés tanterve szerint úgy, mintha évente magyar filmek miriádjai versengenének Hollywoodban. (Volt ilyen régen is: Sanzonbizottságnak hívták.) Oscart az kap, aki/ami megérdemli, nem az Orbán-hűbérség listavezetője. Nem is értem, hogyan képzelik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. november 10. 16:09
Veres kutya, veres ló, veres ember, egy se jó!
balbako_
2017. február 28. 19:03
Veress egy bunkó barom. Azt azonban el kell ismerni, hogy - bár Vajnát én sem állhatom - amióta ő van a filmesek kasszájánál soha annyi magyar film nem kapott filmes díjat, mint regnálása alatt.
Fer70
2017. február 19. 20:51
... és mikor Jenő felébredt, kopogást hallott az ajtón: " Itt a reggeli gyógyszere ketteske!" :-)
Antigoné
2017. február 19. 20:51
És ezt újságírásnak meri nevezni valaki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!