Madarat tolláról

2015. augusztus 29. 09:18

Kotleba izmoskodik annak ellenére, hogy nála nagyobb balfék csak ritkán vezetett megyét, hogy a NATO-ellenes feliraton és fél rokonságának foglalkoztatásán kívül egy éve nem tudni, mit csinál.

2015. augusztus 29. 09:18
Lovász Attila
Új Szó

„Most majd Bősön mutogatja az izmait, mert nálunk sem állami, sem önkormányzati szerv nem képes szélsőségeket kitessékelni a közterekről. Izmoskodik annak ellenére, hogy nála nagyobb balfék csak ritkán vezetett megyét, hogy a NATO-ellenes feliraton és fél rokonságának foglalkoztatásán kívül egy éve nem tudni, mit tett a megyében, de Bősön majd kamerák előtt állhat, és ő lesz a faszagyerek.

Meg a 64 vármegyések, akik pont olyanok, mint ő, csak magyarul, de ettől nem igazabbak és nem jobbak. Majd elmennek a tüntetők, jól kikiabálják magukat, jobb esetben békés lesz a dolog s nem fordul garázdaságba, és jön szeptember 2-a, amikor majd valamit azért mondani kell a bősi gyerekeknek a tanévnyitón, a szemükbe kell nézni, és nehéz lesz nekik elmondani, hogy miért éppen ilyen bácsik szimpatizálnak a községgel.

Mert madarat tolláról... Ha bármilyen tevékenységünkben Kotleba tömörülése és a hozzá hasonlók támogatnak, gondoljuk meg, hol rontottuk el. Bőst Gabčíkovóként az erőmű miatt ismerte meg a világ, nem hiszem, hogy a jobb sorsra érdemes, szép, nagy, jobbára még magyar ajkú község képének jót tesz, ha a világ Kotleba és társai révén ismeri meg újra. Ja, és még valami: a tüntetés semmit, de semmit nem fog megoldani. Ha Kotleba ér el valamit ezen a téren Szlovákiában, akkor jobb lesz pakolni. Amíg nem minket pakolnak. Vagonokba. A folytatást ismerik...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki1
2015. augusztus 30. 15:10
Csinálja a bevándorló, kontinensfoglaló vadak mellett a propagandát a szlovákiai "magyar", inkább magyar nyelvű sajtója és civil szektora. Tehát a retardált, magyargyűlölő liberálisok. A fórumokon élükön a teljesen idióta libsi Haraszti Máriával, aki véleményéből ítélve vagy a Holdon él, vagy tudatosan uszít a helyi, otthonukért aggódó lakosok ellen, vagy pedig, hát.. egyszerű asszonyság. Kényszert érez, hogy minden, pl. a bősi tüntetést taglaló cikk alatt azok ellen uszítson, akik nem akarnak kontinensfoglalókat a házuk mellé. A többi idiótáról inkább nem teszek említést, felesleges. Elég elolvasni az egyetlen, magyar nyelven íródó napilap szerkesztői kommentárjait. A tót libsi sajtóban (Sme, DennikN) ugyanez, vagy még rosszabb a helyzet, a kontinensfoglalókról szóló cikkeket már kommentálni sem engedik, gondolom, sejtik, hogy mi lenne alattuk a (természetes) reakció. Aki a Népszava-Népszabi-444-Hvg tandem baromságait egy helyen akarja olvasni, kattintson az Új Szóra. Hiszen a kommentátorai úgyis vendégírásokat közölnek le a lapban. Naponta. A hülyéi.
kuc-kuc
2015. augusztus 29. 17:05
a tirpát Tutsek-Tót-Toroczkai megint rátámad a magyarokra . mint a vérbíró nagyapja.
becskerekiz
2015. augusztus 29. 17:00
Felvidéki testvéreink közt is sok az idióta. Ez a fickó az élő példa.
KannibálTatárÚr
2015. augusztus 29. 11:47
Ezt is megértük. Egy nacionalista szlovák jobban védi a magyarok (bősiek) érdekeit, mint egy magyarul író sz@r.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!