Pintér, a lefagyott

2013. március 19. 19:47

Merkelék rájönnek, Magyarország a legdemokratikusabb ország, március 15-én pedig 30 fok volt, éjjeli napsütéssel.

2013. március 19. 19:47
Szerbhorváth György
parameter

„Majd ők megmondják, elmagyarázzák. Nem kell itt mindenkinek dumálnia. Beszélnie, posztolnia, élményeket megosztani. Ezen túl a belügyminisztérium mondja meg, hogyan érzed magad, mit gondolsz. (A legjobb, ha semmit.)

A magyar belügyminiszter norvég mintás pulcsiban ostorozza a magyar polgárt, hogy hülye. Az, mert rossz időben útra kelt, és azért is, mert utóbb rosszul értékeli saját helyzetét. A polgár helyzetét jól értékelni csakis a belügyminiszter tudja, mondja ő maga. Isten tudja, lehet, hogy a Face, avagy általában a kommunikáció betiltása már benne lesz az alaptörvény ötödik módosításában, bár már mindegy lesz, úgyis azt csinálnak, amit akarnak. Hisz gátlástalanul hazudozik a magyar kormány csütörtök óta. (...)

Ha viszont magam is Pintérék színvonalán akarok az okok után kutatni és értékelni, úgy ama összeesküvés-elmélettel állnék tisztelettel elő, hogy ha valakinek érdekében állt a többnapos hóvihar, az épp a kormányzat. Ezzel ugyanis kikerült a közvélemény figyelméből, hétfőn úgy módosították az alkotmányt, hogy Európa, a demokratikus világ azóta is ezen hüledezik. Merkeléket és másokat a kormány emberei szintén lehülyézték, akárcsak saját polgáraikat, ti. hogy nem értik a helyzetet, de majd el lesz magyarázva szépen, és megértik – ők az alkotmányt, emezek, hogy nem is voltak bajban, sőt, direkt élvezték a hideget, a várakozást, az információhiányt.

De minden pótolva lesz, Merkelék rájönnek, Magyarország a legdemokratikusabb ország, március 15-én pedig 30 fok volt, éjjeli napsütéssel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jerom960
2013. március 20. 09:31
Egyébként,aki kirándulni indult a szoptatós csecsemővel,az tényleg hülye!
jerom960
2013. március 20. 09:30
Ki ez a jugoszláv partizán,tudja valaki?
Next adósság
2013. március 19. 22:10
Jó volt az a vicc amit valaki írt a hóvihar alatt! Vicc: Tűzoltó odamegy a hófalban elakadt autóhoz, kiássa az ablakig, majd mutatja a soförnek, hogy tekerje le az ablakot. A soför letekeri. A tűzoltó megkérdezi: -Uram ön balliberális? -Igen az vagyok! -Na akkor itt rohadjál meg bazdmeg! Hümm!
states
2013. március 19. 22:01
Késésben vagy, már mindent bőrt lehúztak az elvtársaid a hóról, neked már csak a latyak maradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!