Magyar érdek

2012. július 16. 10:00

Mostanában úgy körbevesz minket a magyar érdek, hogy attól félek, ennyi nincs, nem lehet, ahány helyről ömlik.

2012. július 16. 10:00
Tamás Ervin
NOL

Volt már úgy, hogy nem találtuk a magyar érdeket. Elveszett néhányszor történelmi kataklizmákban, átfogalmaztuk, félreértelmeztük, fölmutattuk, majd darabokra törtük, későn találtuk meg, nem vigyáztunk rá, üres hivatkozássá silányítottuk, vagy éppenséggel más érdek alá helyeztük, de legtöbbször nem ismertük meg, ha egy békés hétköznapon szembejött velünk az utcán.

Mostanában viszont úgy körbevesz minket a magyar érdek, hogy attól félek, ennyi nincs, nem lehet, ahány helyről ömlik. Össze van tévesztve valakik érdekével, akik X.-ét vagy Y.-ét az egyszerűség kedvéért magyarnak nevezik. Eszelős, mennyi háborúság, az ország ellen indított nemzetközi hadjárat, mások ekézése végződött kormányunk szerint győzelemmel, választott vezetőink meghiúsítottak puccsot, spekulációs rohamot, pánikkeltést – valószínűleg jó néhányat elkerültük volna, ha nincs a »magyar« érdekek következetes, minden apró részletre kiterjedő képviselete, ami teljességgel készületlenül érte a nemzetközi fórumokat a különadóktól az IMF kiebrudalásáig, az igazságszolgáltatás átszabásától a jegybankot érintő klauzulákig. És ne feledkezzünk meg a visszamenőleges törvénykezés alkalmazásáról sem, amely valóságos jogtudományi szenzáció.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoCsak
2012. július 16. 16:50
Aki nem magyar érzelmű az honnét is tudhatná???
dávid
2012. július 16. 13:34
Ervinke, milyen magyar érdek, te fasiszta fasz? Nézz már ki a nacionalista agybajodból te vén náci! Elég volt a kurucos dumátokból, nem értem, NEM ÉRTEM, sok Pulicer díjas hogyan tűrhet meg maga között! ERVINKE, TE GÖBBELSI SZAR!
smogger
2012. július 16. 13:11
rtipladiplomás=tripladiplomás dístpolgára=díszpolgára
kalasnyikov
2012. július 16. 13:06
ez a mocskos maceszgombóc még mindig ronthatja a levegőt judapesten?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!