„A szívem mélyéről fakad” – Cseh Katalin az Európai Parlamentben vitázott egy lengyel képviselővel

2022. szeptember 15. 21:36

A momentumos képviselőnő is felszólalt a jogállamisági vitán.

2022. szeptember 15. 21:36
null

Cseh Katalin momentumos képviselőnő választ adott egy kérdésre az Európai Parlamentben. Patryk Jaki lengyel EP-képviselő kérdezte meg arról, hogy miért gondolja, hogy ő jobban tud mindent Magyarországról, mint a magyarok maguk. 

Cseh Katalin minderre mosolyogva ennyit felelt:

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2022. szeptember 18. 08:24
Hazaárulásért egy bírósági eljárás már simán kijár neki, annyiszor ment az ország érdekei ellen ez a cafka.
kubota
2022. szeptember 17. 11:35
Ez pofázik a szívről, a lelkiismeretről, mikor a saját országa, a saját választói ELLEN politizál??? Nyomorult ribanc! Inkább a lengyel, litván eu-s pénzekről, azok lopásáról tartson kiselőadást!
Jusztiscsak
2022. szeptember 16. 20:24
Lehet, hogy a Cseh egy ilyen, meg olyan, meg így lop, meg úgy lop. De felmerült valakiben úgy halványan, hogy a sok-sok ezer milliárdot mégis a fideszes fiúk és sleppje, strómanjai, a NER lovagok lopták el? Egy nap alatt többet lopnak, mint a Cseh Katalin egész életében. Ha az összes demokratikus rendszert nem építette volna le a "dicső" kormányunk, ha az ügyészség, bíróság és alkotmánybíróság valóban a közérdeket és a törvényességet védelmezné és felügyelné, nem pedig a tolvaj kormánybagázst. Ha nem lopnák szét a közvagyont. Biztos, hogy mindenki hülye, nem lehet hogy csak elhitetik veletek a sok hazugságot és gyűlöletpolitizálással ellenségképet gyártanak, a becsületesből is, miközben a köztörvényes bűnözést a kormány követi el? Lehet, hogy pozitívan értékeltek minket az EP-ben? Valójában nem egy tökéletes önkényuralmi rendszer működik, ahol a politikai ellenfelek szisztematikus lejáratása, elhallgattatása történik? A közmédia nem lehet, hogy egy kissé elfogultan tájékoztat, mondhatni, hogy kormányzatinpropagandaként működik? A közszolgálati médiaszolgáltatások függetlenül működnek az államtól és gazdasági szereplőktől, ahogy azt a törvény előírja? Az egyes közszolgálati médiaszolgáltatók vezetői és dolgozói a törvények által nyújtott keretek között szabadon végzik munkájukat? Valóban egyenlő súllyal kap hangot a közmédiában minden politikai irányvonal, érvényesül a pártatlanság, kiegyensúlyozott a tájékoztatás? Nem lehet, hogy a népért, a magyarokért harcolás hamis propagandájával van átverve mindenki, miközben az első és legfontosabb kizárólag a maffiakormányuk önös érdeke? Lehet, hogy a nyomorult tengődő népnek osztogató poltizálás egyszerű átverés a populizmus, népszerűség érdekében? Lehet, hogy érdemes lenne a szemeket kinyitni, az agyakat használni? Túl sűrű az a szita, de hátha át lehetne rajta mégis látni.
KBA98
2022. szeptember 16. 16:20
Az EU-ból ki kell lépnünk, a hazaárulókat meg kell büntetni! Ezeknek nincs kegyelem, hogy Feri szavaival éljek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!