Menczer Tamás Boris Kollárnak: A 21. században élünk!

2022. április 11. 10:00

A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára reagált a szlovák politikus kijelentéseire.

2022. április 11. 10:00
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt róla vasárnap, a szlovák parlament elnöke szerint Orbán hamarosan Putyin segítségével „felparcellázza” Szlovákiát.

Mint az a cikkünkből kiderült, Kollár többször is Magyarország felől érkező fenyegetésről beszélt a műsorban: „Nagy-Magyarországról beszélnek, ingatlanokat vásárolnak nálunk, útleveleket osztogatnak! Ez nem vicc!”. Kollár szerint a nemzetközi rendszer oroszok általi aláásása Szlovákia szuverenitását is veszélyezteti, idővel ezt Orbán Viktor is kihasználhatja – fogalmazott.

Hétfőn délelőtt Menczer Tamás reagált a szlovák házelnök szavaira a közösségi oldalán. 

„A Szlovák Nemzeti Tanács elnöke valószínűleg elnézte a naptárat, tisztelettel

felhívjuk Boris Kollar figyelmét arra, hogy a XXI. században élünk”

– hangsúlyozta Menczer.

Mindkét ország jól járt az elmúlt évek együttműködésével

Majd emlékeztette arra a szlovák politikust, hogy „az elmúlt évtizedben mi nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy Magyarország és Szlovákia együttműködése folyamatosan fejlődjön, azzal mindkét ország jól járjon”.

„Szép eredményeket értünk el együtt, és készen állunk arra, hogy kapcsolatainkat tovább építsük az Európai Unió keretein belül, melynek már régóta mindketten tagjai vagyunk” – zárta gondolatait az államtitkár.

Nyitóképen Menczer Tamás államtitkár. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2022. április 12. 17:25
Kollár úr üti a V4 együttműködést, mi is a célja ezzel? De ha már paktum, akkor beszéljen Kollár úr az 1997-es Milosevics-Meciar-Funar paktumról, amely Magyarország katonai erővel történő szétdarabolására jött létre. Amelyet többek között a szépemlékű Jan Slota részegen kikotyogott, majd az 1999-es magyar NATO csatlakozás a kitűzött időpont előtt 2 héttel nullázott. Kollár úr és a szlovákiai politikusok nagyon rugdossák a sorslavina gátját, hátha kiszakad. Kiléptek egy ezeréves, Európa egyetlen szakrális királyságából. Úgy látszik, a királyság még létező szakrális védelme sem kell nekik, jobban bíznak a Soros-csapat szavában. Arról már nem is beszélve, hogy közép-európai szövetség nélkül Szlovákia jövőbeni léte billegni fog. Drága Kollár Úr! Hangoljon újra! Isten óvja a szlovák és valamennyi európai népet!
Andreas1970
2022. április 11. 21:20
Boris Kollar egy ostoba, maffiozo hatterrel rendelkezo ujgazdag, aki raadasul plagiator, hisz a diplomajanak tobb, mint 70%-a atvett szoveg. Mit lehet egy ilyen ertelmi kepessegekkel rendelkezo pasastol elvarni, akit raadasul a farka vezerel, hisz 11 notol van 11 gereke???!!!
Papamaci1957
2022. április 11. 15:12
https://magyarnemzet.hu/poszt-trauma/2022/04/logok-a-szeren-2 Kiváncsi vagyok, hogy a buta tótok mikor jönnek rá, hogy ki szivárogtatta ki a külügyminisztériumból a titkos jelentést.
Ati Papa
2022. április 11. 14:10
Az ilyen barmok nem értik az intelligens választ. Azt a szurkolói rigmust lehet, hogy megértené : Hülye vagy, hülye vagy, hülye vagy!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!