Így kel lába a gyorsforgalmi útnak Romániában

2020. október 12. 16:30

A Craiova és Piteşti között épülő gyorsforgalmi út éppen zajló munkálatai helyett valami egészen mást sikerült levideózni.

2020. október 12. 16:30
null

Mostanában nagy divatja van a különböző építkezések különböző stádiumát levegőből, drónról szemügyre venni – kezdi beszámolóját az esetről a Főtér. Egy ilyen videónak indult az alábbi is, amelyen eredetileg a Craiova és Piteşti között épülő gyorsforgalmi út éppen zajló munkálatait szerették volna bemutatni, de valami egészen mást sikerült lencsevégre kapni.

Már a videó elején szembetűnik, hogy sehol nem látható egy darab munkás se, cserébe viszont lefüleltek egy kilencfős társaságot, akik épp az építőanyagokat pakolták egy szekérre, majd a felettük lebegő drónt észlelve először mutogatni kezdtek felé, majd eltakarták az arcukat és végül két lóerővel – és a zsákmányolt építkezési anyagokkal együtt – elvágtattak a messzeségbe. 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. október 19. 13:42
Utat is lopnak. Kibaszott szőröstalpú állatok.
egripeti77
2020. október 14. 14:01
Románia: akikre büszkék vagyunk.. Ha kivonnánk onnan a maradék magyarságot és németséget, nem maradna csak a rög.
rollotomasi
2020. október 13. 08:41
Tudnak ezek dolgozni, csak legyen motiváció, és a cigány lova - ha a szántást nem is szokta - de vágtatni azért tud, ha üldözik. GTA Roumanian edition :)))))
DrPepper
2020. október 13. 06:46
Az aláfestő zene a legjobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!