A Honvéd megóvja a Craiova elleni meccset

2019. augusztus 01. 23:01

„Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt...” – írja a klub hivatalos oldala.

2019. augusztus 01. 23:01

A Craiova elleni EL-selejtezőn tapasztalt botrányos körülmények miatt a Budapest Honvéd labdarúgó csapata megóvja a mérkőzést – írja a Budapest Honvéd Online.

A Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent követően tizenegyesekkel búcsúzott a csütörtöki visszavágón a román Universitatea Craiovával szemben a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójában. A hosszabbítás botrányos jelenetekkel zárult, miközben a játékosok egymással kakaskodtak, a játékvezető közvetlen közelében robbant fel egy pályára bedobott hanggránát. Emiatt több mint fél órát állt a játék, majd jöhettek a tizenegyesek, a negyedik játékvezető felügyelete mellett.

A klub internetes oldala így fogalmaz: „Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt, hogy a játékvezető, vagy éppen a játékosaink veszélynek legyenek kitéve, a Honvéd vezetése pedig úgy döntött, hogy megóvja a találkozót, amelyet ilyen körülmények között nem lehetett volna tovább folytatni!”

(MTI)

(A kép forrása: Budapest Honvéd Online)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2019. augusztus 02. 19:31
Hát a románok eléggé fosnak, se lenyelni, se kiköpni nem tudják a 2 millió erdélyi magyart... Ilyen ez gyerekek, ha egyben akartok maradni akkor próbáljatok az EU normái szerint élni. Ha ez nem megy, akkor meg lépjetek ki. Viszont akkor Erdélyben biztos népszavazás lesz az EU tagságról, borítékolható eredménnyel...
balbako_
2019. augusztus 02. 18:23
Románia alkalmatlan arra, hogy nemzetközi mérkőzéseket tartsanak ott. A csőcselék megzavarja az ellenfél éjszakai nyugodalmát, tombol a lelátón, a bírót bántalmazza úgy, hogy nem tudja a mérkőzés vezetését tovább vállalni, a hatóságok kijelentik, hogy nem képesek megfékezni a csürhét mi kell még? Ezt sima pénzbüntetéssel nem lehet letudni! Amúgy a FIFA állandóan a rasszizmus ellen kampányol, a magyar gyűlölet nem az?
OberEnnsinnen
2019. augusztus 02. 16:37
Úgy egyébként, sajnos: Ez egy 60 éves folyamat "eredménye"... Az 1950-es évek végétől a magyar futball annyira elmaradottá vált, hozzáadott érték, képzés, minőségi munkamorál tekintetében, mint amikor valaki mérőszerszám nélkül, szemre építi a házat, az alaptól a kémény tetejéig... Ugyanakkor egyértelmű: állami támogatás nélkül a kelet-európai futball: versenyképtelen. Az állam viszont, ha nem készít ár-érték viszonyrendszert és azt nem követeli meg a kifizetésekkor: egyszerűen meglopja az adófizetőket!
OberEnnsinnen
2019. augusztus 02. 16:36
A Magyar válogatott VB-SELEJTEZŐ meccset - éppen a románok ellen játszott - zárt kapuk mellett. Miért? Mert előtte egy BARÁTSÁGOS magyar-izraeli mérkőzésen az izraeli himnusz alatt 10-15 magyar szurkoló csendben hátat fordított a pályának és ezt az izraeli szolgálat lefilmezte. Ezért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!