Ausztria elnöke lenne Lugner, az építési vállalkozó

2016. január 29. 19:41

Az ismert bécsi építési vállalkozó, a 83 éves Richard Lugner és felesége, a 26 éves Cathy Lugner is beszáll az osztrák elnökválasztási kampányba. Lugner szerint itt az ideje, hogy ne doktorok, hanem az egyszerű emberek képviselője, vagyis ő álljon Ausztria élén.

2016. január 29. 19:41

„Richard 83 éves, én 26 vagyok. Átlagolva, párként 54 évesek vagyunk” – kezdi Cathy Lugner azt a videót, amelyben a mecsetek építéséről és bevásárló-központjáról, a Lugner Cityről ismert bécsi építési vállalkozó, Richard Lugner bejelenti: indul az osztrák elnökválasztási küzdelemben. Persze a bejelentés nem végleges, először megnézi a közvélemény-kutatásokat, van-e némi esélye, mondta a vállalkozó a sajtónak.

Lugner beszédében elmondta, az osztrákok 14 százalékának van csak akadémiai végzettsége, és mivel neki nincs ilyenje, ezért az emberek 86 százalékát képviseli. Felesége, a 26 éves Cathy pedig Sebastian Kurz külügyminiszterhez hasonlóan a fiatal generációt.

Lugner 1998-ban már indult az elnökválasztáson, akkor 9,91 százalékot kapott.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 23. 20:29
Mit tesz a Viagra! (egyébként Fraymannál mindenki jobb)
tango47
2016. szeptember 12. 15:42
Szerintem még gondolkozhatna néhány évig. Talán az élet (!) megoldja a dilemmáját.
3M..
2016. február 09. 19:56
Régebben sem orvosok, ügyvédek, sem jogászok vezették az országokat. Magyarországnak is sokkal jobban ment amíg egyszerűbb, a józan paraszti eszére hallgató emberek vezették. Bennük még voltak választóvonalak, amit neveltetésükből adódóan nem léptek át. Több volt bennük a tartás a maiaknál. Ma már a politikus gátlástalan, embertelen, hazudozó színész, akit kizárólag a saját meggazdagodása érdekel, mások kárára. Ezért is hanyatlik Európa, ezért is hanyatlik Magyarország. Az államférfiak kora lejárt ezen a féltekén. Szebb Jövőt!
3M..
2016. február 09. 19:56
"Szép pár. A szerelem nem ismer határokat." Magyarországon is van erre példa. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!