Zsohár Zsuzsanna: Az EU-s hotspoton sincsenek tolmácsok, én is regisztrálhattam volna szírként

2015. december 09. 12:24

Amikor a migránsok átlépik a görög határt, akkor még nagy az eufória, de aztán mindenki szembesül a valósággal – mondja Zsohár, aki szerint a görög és macedón rendőrök is durvák.

2015. december 09. 12:24

Fel kell mentenem a magyar hatóságokat!” – ezt az ATV-ben nyilatkozta Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid szóvivője, aki végigjárta a balkáni menekültútvonalat. Azért menti fel a magyar idegenrendészetet, mert tapasztalata szerint nem csak nálunk volt elégtelen a tájékoztatás: sem az Európai Unió hotspotján, sem a többi balkáni országban nincs tolmács. Tolmács különösebb ellenőrzés híján akár ő is regisztrálhatott volna szírként – állítja. 

A görög és macedón rendőrök durván bánnak a migránsokkal, akik rendkívül rossz körülmények között, lágerhez hasonló táborokban várakoznak – mesélte Zsohár Zsuzsanna. Szerinte a macedón egyenruhások nem viselkednek angolkisasszony módjára.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. március 13. 16:03
Asszad neje, Asma talán a Vogue címlapján is szerepelt, meglepően nagy sikerrel, amely sikert leginkább személyes varázsának köszönhette. Gondolom, az Angliában szemészként végzett férje sem lehet nagyon más habitusú. Ha hihet az ember a saját szemének, nem nagyon hasonlíthatóak a kötel-keleti feudális despotákhoz. Ráadásul Asszad hadat üzent az analfabétizmusnak, illetve jelentős tanügyi reformokat hajtatott végre.
írmag
2016. március 04. 11:58
Ilyen az, ha a sántakutya utolérési futóverseny győztese azzal védekezik, hogy leesett a rajtszáma, így a győzelem érvénytelen.
Burmin
2016. február 21. 19:56
Zsohár igen hülye, tán csak nem nekünk kéne görög tüzet gyújtani mert méltóztattak ide megérkezni. Vissza mindet !!!
Josephine Mutzenbacher
2016. február 04. 00:18
Jó reggelt,bazd meg az anyád!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!