Felmérés: a szlovák lakosság többsége a kormányuk bukását szeretné

2022. június 27. 14:05

Ugyanakkor a kormányból való távozását lebegtető SaS szimpatizánsainak háromnegyede van az együttműködés mellett.

2022. június 27. 14:05
null

A szlovák AKO közvélemény-kutató iroda felmérése alapján a lakosság 56,7 százaléka vélekedik úgy, hogy a kormánynak meg kellene buknia.

A válaszadók 42,5 százaléka határozottan a négypárti koalíció távozását szeretné,

14,4 százalék pedig csak „inkább szeretné a kormány felbomlását” – írta a szlovák Pravda.

Kevesebb mint 40 százalék tart ki a kormánykoalíció mellett

A megkérdezettek mindössze 36 százaléka vélekedik úgy, hogy a kormánynak folytatnia kellene a tevékenységét. Érdekességként hozzátették, hogy a kormányból való távozását lebegtető SaS szimpatizánsainak is több mint háromnegyede van az együttműködés folytatása mellett – mutatott rá a portál.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. június 29. 20:15
Ez van, ha a lakosság felül a médiának, és csak azért választ új pártot, mert a régi korrupt. latoszogblog.hu/aktualis/korrupciorol/
Andreas1970
2022. június 28. 23:03
Sajnos a mostani szlovak kormany olyan, mint amilyen a magyar lett volna, ha az ellenzek nyeri a valasztast. Semmihez nem erto, amatorok bandaja, akik szaktudas hijan az orszag gazdasagat, es az allampolgarok megelheteset veszelyeztetik. Soha tobbet ilyen hulye, es semmihez nem erto szedett-vedett tarsasagot!
Netbakter
2022. június 28. 10:28
Azt a gecit még a magyarok is tálják a felvidéken. Sírtok a nagy magyarországért, sok hülye náci ugre, csak arra nem gondoltok, hogy a kívül maradtak akarják-e.
nempolitizálok
2022. június 27. 17:21
Orbán nagyon népszerű a szlovákoknál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!