Tóth Gabi után már Tóth Verának is nekiugrott a baloldal

2024. április 10. 07:17

A Tóth névre pikkelnek a libsik.

2024. április 10. 07:17
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: Bors/Knap Zoltán

„Igaz az a mondás, hogy aki a nyilvánosság előtt éli az életét, annak a kritikákat is állnia kell, nem csak a dicséreteket. Az azonban, ami az utóbbi hónapokban folyt Tóth Gabi ellen, az túl ment minden határon. Erről beszélt a testvére, Tóth Vera még korábban Rangos Katalin műsorában a Jégbüfében, ahol a következőképpen fogalmazott:

»Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette… De ő tényleg így gondolta! […] Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni…  Azért Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerintem kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát.«

Nos, ma már az a helyzet, hogy nemcsak Tóth Gabi van a baloldali megmondóemberek céltábláján, hanem már Vera, a testvére is szúrja a libsik szemét. Történt ugyanis, hogy Tompos Márton, a Momentum alelnöke Facebook-videójában azt állította: »Tóth Veráék 39 millió forintból nyitottak egy olyan kisboltot, amiben minden van, csak az nem, ami a helyi élethez alapvető szükséglet, ami egyébként a pályázat feltétele volt«.

Élünk a gyanúperrel, hogy Tóth Verát nem véletlenül találta meg a baloldal. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Tóth névre pikkelnek a libsik. Gabit minden létező fórumon támadták már értékvállalása miatt, de nem sikerült megtörni, ezért most a testvére került sorra.

Ezt hívják bolsevik tempónak. Ilyen emberek ezek.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­l­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­r­n­­­a­k­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Patika
2024. április 11. 16:52
Tóthék menjenek vissza dobozolni...
Novicsok-5
2024. április 10. 18:34
Ez még fideszes mércével is szánalmas.
mreinstand-2
2024. április 10. 16:34
Brühühü
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!