Menczer Tamás: Támadás alatt állunk (VIDEÓ)

2024. április 07. 19:31

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint nem szabad hagyni, hogy veszélybe kerüljenek a közösen elért eredmények.

2024. április 07. 19:31

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

 

A kormány és a Fidesz-KDNP naponta támadások kereszttüzében áll – állapította meg a pártszövetség kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött videóban azt javasolta támogatóiknak, ne védekező testtartást vegyenek fel, hiszen

minden okuk megvan arra, hogy egyenes derékkal, fölemelt fejjel és kihúzott mellkassal álljanak.

A politikus a támadásokkal kapcsolatban azt mondta, a kegyelmi ügy is az volt, és „ez a cirkusz is az, most ez a derék ember minden nap mindent elmond rólunk”. Hangsúlyozta: „Az a párt, a Fidesz és az a kormány, amelyet a Fidesz és a KDNP támogat,  Európa legsikeresebb pártja és valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja. Egymás után négy választást nyertünk kétharmaddal, ami páratlan Európában és világszinten is”.

Olyan politikai erők akarják most oktatni őket – tette hozzá –, amelyek egy-két százalékon állnak, vagy amelyek még soha nem voltak választáson, illetve olyanok, amelyeket minden alkalommal tönkrevertek.

„Ők akarják megmondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnia a legsikeresebb pártnak?” – tette fel a kérdést. „Mi nem lottón nyertük ezt a támogatást” – jegyezte meg.   „Béke, biztonság, munkahelyek, családok támogatása, fiatalok adómentessége, idősek megbecsülése, alacsony adók. Lehetne még hosszan sorolni, de ezek a legfontosabbak, ezeket a válaszokat adta a kormány, és ennek köszönhető, hogy a magyarok egymás után több választáson is óriási többséggel támogatták a kormányt és a kormánypártokat” – hangoztatta a politikus.

„Az eredmények bennünket igazolnak a nap végén, a számok makacs dolgok, (...) nem hagyjuk, hogy mindenfajta izgalmas ember veszélybe sodorja azt, amit közösen elértünk” – jelentette ki.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­n­­y­­­o­k­­ ­­­v­á­­­r­­­n­­a­­­k­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
2024. április 08. 07:20 Szerkesztve
Majdnem a legsikeresebb párt a világon, ugyanis az Egységes Oroszország, illetve a Koreai Munkáspárt eredményét MÉG nem sikerült elérni, de haladnak előre a kommunizmus útján. Egyelőre még csak hitvány kétharmadokst tudtak összehozni, a 80+ , illetve a 90+ százalékos eredményekkel szemben. Vsn még mit tanulnia a Fidesznek.
Polaris
2024. április 07. 23:47
Mencerke, piti kis csicskatanonc! Ezek a támadók most is itt vannak velünk a szobában? Akarsz róluk beszélni?
tizennyolcfok
2024. április 07. 23:03
ez nagyon kemény. sok ostoba balfasz van a fideszben - a szavazóikról nem is beszélve - de ennél silányabb, antipatikusabb kretént keresve sem lehetne találni, mint ez a menczer. ezt ki kúrja, hogy hagyják beszélni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!