Erősen rajtolt Szentkirályi Alexandra kampánystábja, messze túlteljesítették az elvárásokat (VIDEÓ)

2024. április 20. 13:10

„Budapesten változás kell!” – mutatott rá Hidvéghi Balázs kampányfőnök.

2024. április 20. 13:10

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Összegyűlt a szükséges számú aláírás Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségéhez, de folytatják a gyűjtést – jelentette be Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombaton a Facebook-oldalán megosztott videójában.

Hidvéghi Balázs, aki egyben Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke is, azt mondta, aktivistáik jelzése szerint bőven meg is haladták a szükséges ötezer aláírást. A politikus mindenkinek megköszönte a támogatást, majd hozzátette, hogy most összesítik az íveket, és szombat délután le is adják azokat a Nemzeti Választási Irodában.

A munka azonban folytatódik, folytatjuk az aláírásgyűjtést, standolunk, kopogtatunk, járjuk a kerületeket, mert Budapesten változás kell”

– fogalmazott a politikus.

Ezzel párhuzamosan Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója Facebook-videóban tette közzé, hogy a kormánypártoknak mindössze néhány óra elég volt, hogy összegyűjtsék az európai parlamenti választáshoz szükséges 20 ezer aláírást.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó bejelentését itt nézheti vissza:

(MTI)

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­­á­n­y­­­o­­k­­ ­v­á­­r­­n­­­a­­k­­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Ízisz
2024. április 20. 20:10
Z. "Ízisz tompika-2 2024. április 20. 20:08 Z. "Ugyan eddig lószart nem csinált, de mára ígérte Szandi néni, hogy kijön a farbával, ismerteti választási programját. Ha az is ennyire üres semmi lesz, akkor a farával kell kijöjjön, illetve kimenjen." Te hülye elmebeteg!!! Mielőtt kritikát írsz, előbb tájékozódj!!! "Hétpontos Budapest-tervet hirdetett Szentkirályi Alexandra. A fővárosi Bálna rendezvényközpontban tartották Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP jelöltjének kampányindító eseményét." Három napja elhangzott!!! Olvasd el te nyomorult, hazug állat!!! 💯❗
makapaka2
2024. április 20. 18:36
Hajrá Alexandra! A várost romboló, csak a lopáshoz értő Mekk Elek ideje lejárt!
Ekrü
2024. április 20. 18:20
tompika-2 2024. április 20. 15:06 "Ötezer aláírást csak a teljesen esélytelen hülyék nem tudnak összegyűjteni."- Miért Karigeritek már összegyűjtötte? Nem hallottam róla...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!