„Ha Ficónak aktuálisan az hoz többet, akkor táborba záratja a magyarokat” – Csintalanék a szlovák politikát is megfejtették (VIDEÓ)

2023. október 08. 10:01

Az MSZP-s politikus szerint Orbán elvégzi azt a munkát, amit anno Hegedűs hadnagy.

2023. október 08. 10:01
null

A Kötöttfogás legújabb adásában Pörzse Sándor vezetésével Csintalan Sándor, Dévényi István, Balogh Gábor és Reichert János beszélgetett aktuálpolitikai kérdésekről, a szlovákiai választásról, valamint migrációról és Nobel-díjakról

Ezt is ajánljuk a témában

A szlovákiai választásokra rátérve Reichert János elmondta, hogy „Robert Fico egy nagyon pragmatikus politikus, ha neki aktuálisan az hoz többet, akkor táborba záratja a magyarokat, tehát én nem értem, hogy 

a nemzeti politika jegyében Ficóval hogyan lehetne megoldani a szlovákiai magyarság problémáját”. 

Csintalan Sándor szerint nyugodtan kimondhatjuk, hogy „ezeknek (a fideszeseknek – a szerk.) a nemzet, mint olyan sosem volt a gondolkodásuk középpontjában”. Úgy látja Csintalan, hogy egy egyszerű, pragmatikus együttműködés történt Fico és Orbán között. Csintalan szerint Orbán elvégzi azt a munkát, amit anno Hegedűs hadnagy, valamint azt is leszögezte, hogy a magyar miniszterelnök Putyin bábja.

Ezt is ajánljuk a témában

Dévényi szerint a reintegrációs őrizet jogintézményének bevezetése keretei között a börtönökből kiengedett embercsempészekkel kapcsolatban az „isten adta nép” semmit nem ért meg. 

A beszélgetést itt nézhetik vissza: 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. október 12. 17:14
Ennyi hülyét egy rakáson,ez igen.
nemmondom
2023. október 09. 18:02
Csintalan megint szoci? Meddig?
zavulon
2023. október 09. 08:10
Az a legsúlyosabb a Kötöttfogásban, hogy komolyan gondolják. De tényleg!
Aerion
2023. október 08. 14:00
igyisvanez Hirtelen mennyire magyar párti lett ez a valami. ------------------------------- Fehérjehalmaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!