Szlovák házelnök: Példaértékű a magyar családpolitika

2020. június 30. 17:14

Orbán Viktor fogadta Boris Kollárt, az illegális bevándorlás ügyében is egyetértés volt a két politikus között.

2020. június 30. 17:14

A V4-együttműködés, a nemzeti érdekek képviselete, a családpolitika és az illegális bevándorlás ügyében is egyetértés volt Orbán Viktor miniszterelnök és Boris Kollár, a szlovák törvényhozás elnöke között kettejük budapesti tárgyalásán – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden.

A Karmelita kolostorban tartott egyeztetésen elhangzott: Magyarország és Szlovákia egyaránt érdekelt az Európai Unió sikerében, ám továbbra is ki fognak állni a nemzeti érdekek és a tagállamok szuverenitása mellett. A két politikus között nézetazonosság volt abban, hogy az illegális migrációval kapcsolatban zéró toleranciát kell alkalmazni. A szlovák parlamenti elnök példaértékűnek nevezte a magyar kormány családpolitikáját. Mindketten aláhúzták annak fontosságát, hogy az Európában példátlanul sikeres visegrádi együttműködést meg kell őrizni, sőt erősíteni érdemes – mondta a sajtófőnök.

(MTI)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palika2022
2020. június 30. 19:59
Orbán VIktor európa példaképe. őt kell követni! Orbán Vikror mindenre jó hatással van!
brekker
2020. június 30. 19:02
Orbán megint ott páváskodik az erkélyen, amit milliárdokért építtetett magának. Pofátlanul dicsekszik vele fűnek-fának.
balbako_
2020. június 30. 18:57
Az!
BőröndÖdön
2020. június 30. 18:56
Miért nem a felcsúti kisvonaton tárgyal a csuti,a fővárosban nem kívánatos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!