Kövér: A szakpolitikákban is jelenjen meg konstruktív javaslatokkal a V4

2017. december 01. 10:47

A V4-ek parlamenti elnökeinek találkozóján Kövér László azt javasolta, vitassák meg, hogyan lehetne erősíteni a nemzeti parlamentek képviseletét az EU-ban.

2017. december 01. 10:47

A magyar parlamenti elnökség célja, hogy a visegrádi együttműködés – mint védjegy – az Európai Unióban pozitívan, konstruktív javaslatokkal jelenjen meg a különböző szakpolitikákban – mondta Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke pénteken, Budapesten.

Az Országgyűlés elnöke a V4-ek parlamenti elnökeinek informális találkozóján kitért arra is, hogy a magyar V4-elnökség parlamenti együttműködésének fő mottója: a rendszeres koordináció révén az együttműködés erősítése és az egységes V4-es fellépés olyan témákban, amelyekben mind az Európai Unión belüli, mind az EU külső kapcsolatrendszerében meg tudják jeleníteni a V4-es álláspontot. 

Közölte: a pénteki találkozón a nemzeti parlamentek képviseletének erősítését az uniós intézményi struktúrában, valamint az Európai Unió bővítésének lehetőségeit javasolja megvitatni.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. december 01. 15:14
Helyes!
noMores
2017. december 01. 14:47
Ha már ott van Kövér László Úr, és szakpolitikáról is szó van, kérdezze már meg a lengyel kollegáját, hogy hogyan csinálják, hogy egyre jobb teljesítményű a lengyel oktatás, nálunk meg - állítólag sajnos (persze ezt a balliberalisták mondják) - nem annyira.
Pelso j.
2017. december 01. 12:06
konstruktív javaslatokkal, hogyne. Ahogy eddig is minden másban....:)
vbzsolti75
2017. december 01. 11:22
Miért van a V4 parlamenti elnökeinek találkozóján 5 ember a képen, ki a kakukktojás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!