Pénzt gyűjtenek, hogy kivilágított stadionban fogadhassa a román sztárcsapatot Sepsiszentgyörgy

2016. október 13. 15:06

A sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK futballcsapat néhány nap alatt 32 ezer eurót szeretne összegyűjteni azért, hogy reflektorfényben játszhassa a Craiova elleni kupameccsét, számolt be az Agerpres román hírügynökség.

2016. október 13. 15:06

A pénzgyűjtő akcióra azért kerül sor, mert az október 25-i mérkőzést főműsoridőben, 20.45-kor akarja élőben közvetíteni a közvetítési jogokat birtokló Digi TV, viszont a helyi stadionnak nincs megfelelő felszerelése — nyilatkozta szerdán a román Agerpres hírügynökségnek Diószegi László klubtulajdonos. Diószegi elmondta, két lehetőségük van: vagy támogatják őket és bérelnek világítást, vagy Brassóban játszanank.

„Kértünk árajánlatot egy olasz cégtől: 32 000 euróért vállalják, áfa nélkül. Ennyi pénzünk nekünk nincs, de azt gondolom, hogy a sepsiszentgyörgyi közönség megérdemelné, hogy egy ilyen meccset, hazai pályán játsszunk és ne Brassóban, ezért kértünk segítséget” — nyilatkozta Diószegi László az Agerpresnek. A tulajdonos szerint az élvonal második helyén álló Craiova egy rendkívül erős csapat. A Sepsi OSK a brassói FC elleni győzelmével (5-1) jutott a Románia Kupa 16-os döntőjébe.

Az OSK Facebook-oldalán is kéri a szurkolók támogatását, mert, mint fogalmaznak, a szurkolók megérdemlik, hogy egy 'ilyen kaliberű' ellenfél ellen játszani lássák kedvenceiket. A 2011-ben alapított Sepsi OSK idén jutott be a liga 2-be, ahol 10 forduló után a táblázat 7. helyén van, tudósít az Agerpres.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2016. október 13. 18:39
De szép lenne, ha megnyernék, és utána levésetnék róla azt, hogy román!
OberEnnsinnen
2016. október 13. 17:06
Hajrá, Sepsi! De ami szomorú, hogy működik egy ál-futballszervezet? "MK: A Paks nemet mondott a Balmazújváros kérésére 2016. 10. 11. 14:20 A Balmaz szerette volna a Paks elleni meccs időpontját (13.30) „szurkolóbarátabb” (a villanyvilágítás előnyét is kihasználva) kezdési időpontra módosítani, ám a vendégcsapat vezetése tegnap arról tájékoztatta a klubot, hogy ebbe mégsem mennek bele" Az lenne a még jobb a Paksnak, ha a meccset reggel 6-kor kezdenék. Ebben az esetben már délre Pakson ebédelhetnének. Délután pedig aludhatnának egy jó egészségeset. Hát nem? Hajrá, közönség, hajrá TAO-pénzek, hajrá atomerőmű, hajrá hajrá!
Megtalálta
2016. október 13. 16:51
Jól értem, 32 000 euró bevilágítani egyetlen meccs idejére?
3M..
2016. október 13. 16:19
A magyar kormánynak kötelessége a Magyarország keleti részén elő székely honfitársaink megsegítése! Remélem már el is kezdték az ügy mihamarabbi rendezését. Ennek a magyar csapatnak, szülőföldjükön kell fogadniuk, és legyőzniük a megszállókat. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!