Donald Tusk Magyarországra látogat

2016. szeptember 06. 14:04

A Magyar Nemzet információi szerint szeptember 13-án Magyarországra érkezik az Európai Tanács elnöke, Donald Tusk.

2016. szeptember 06. 14:04

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke még az európai uniós országok vezetőinek informális csúcstalálkozója előtt Magyarországra látogat, hogy tárgyaljon Orbán Viktorral - adta hírül Magyar Nemzet.

Várhatóan terítékre kerül a migrációs helyzet, valamint egy közös európai álláspont kidolgozásának a lehetősége is, hiszen Tusk szerint lassan képtelen lesz befogadni több menekültet az Európai Unió.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. szeptember 06. 16:59
"Tusk szerint lassan képtelen lesz befogadni több menekültet az Európai Unió." De miért akar? Miért akart ennyit is? Miért nem védi meg magát? Miért maga az EU szállítja ide a bevándorlókat a Földközi-tengeren át? Mi lesz ebből? Mert hogy integráció nem az halálbiztos. Nem rég láttam egy videót, amelyben németországi muzulmán iskolás lányokat kérdezgettek. - Integráricóról hallottatok már? - Igen. Arra a kérdésre, hogy vannak-e német barátaik még ki is röhögték a riportert. Nincsen egyiknek sem. Miért? Mert mások, megeszik a disznóhúst stb.
csuka
2016. szeptember 06. 16:30
Jön felcsúti vajda gazdija ...
Karvaly
2016. szeptember 06. 14:25
Elsőre Donald Trumpnak olvastam. Azon meg is lepődtem...
Berecskereki
2016. szeptember 06. 14:18
Donald Tusk Magyarországra látogat? Talán Gyurcsányt akarja felkeresni és a DK sorsáról tárgyal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!