Fazekas: A magyar föld a legjobb helyen a magyar gazdáknál van

2015. június 26. 10:41

Együttműködési megállapodást kötött Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és a Magosz elnöke pénteken.

2015. június 26. 10:41

A magyar föld a magyar gazdáknál van a legjobb helyen – jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, mielőtt a tárca nevében stratégiai partnerségi megállapodást írt alá Jakab Istvánnal, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnökével pénteken, Budapesten.

Az aláírást követően a miniszter az MTI-nek elmondta: a megállapodás döntően a gazdaérdekek képviseletével összefüggő törvényalkotás, és konkrét döntések, pályáztatás előkészítésében nyilvánul majd meg.  Kiemelte: fontos, hogy a jogszabályok a gazdákat hozzák helyzetbe. Nem mindegy, hogy a pályázatoknál milyen szabályok mentén tudnak lehetőséghez jutni a gazdák – tette hozzá. Példaként elmondta, hogy most 1200 hektár a területalapú támogatások felső határa, a nagy gazdaságoknál itt megáll a támogatás, ezzel lehetővé válik, hogy a kicsik versenyképesebbek legyenek. 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2015. június 26. 14:32
Ritka arcátlan senki ez a Fazekas! És mit meg nem érünk! Igazmondásra kötelezte a bíróság Bitay "államtitkárt" és csatolt részeit! Ráadásul a hivatalos honlapján kellett ezt közzétennie: http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/allami-foldekert-feleleos-allamtitkarsag/hirek/kozlemeny "A Fővárosi Törvényszék 22.P.23.914/2013/16. számú Ítélete: Megállapítja a bíróság, hogy az alperes a felperesnek, a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ Közhasznú Nonprofit Kft.-nek jóhírnevét megsértette a 2013.április 25-én "Kishantos jövője helyi gazdálkodók kezébe kerül" címen kiadott közleményben annak valótlan állításával, hogy a felperes folyamatosan elmaradt díjfizetési kötelezettségével. Ugyancsak megsértette a felperes jóhirnevét, amikor azt a valós tényt, hogy a haszonbérleti szerződéssel kapcsolatos jogvita nyomán fizetési kötelezettsége keletkezett a felperesnek, abban a hamis színben tüntette fel, mintha a felperes a megkapott állami támogatás ellenére a haszonbérleti díjfizetési kötelezettségét nem teljesítve díjhátralékot halmozott volna fel. Megállapítja a bíróság, hogy az alperes a felperes jóhirnevét megsértette a Világggazdaság Online internetes portálon a 2014. január 14-én megjelent Bitay Nándorral készült interjúban annak valótlan állításával, hogy a felperes a szerződésben vállalt fejlesztéseknek nem tett eleget, mely magatartással pénzben is kifejezhető kárt okozott az államnak. Ugyancsak valótlanul állította az alperes, hogy az ezen kár miatt indított perben az állam jogerősen nyert volna a felperessel szemben. Azt valós tényt, hogy a felperes a haszonbérleti szerződés miatt keletkezett jogvita során a bíróság 27 209 186.-Ft megfizetésére kötelezte olyan hamis szinben tüntette fel, mintha a bíróság az államnak okozott kár megfizetésére kötelezte volna a felperest. A bíróság az alperest a további jogsértéstől eltiltja."
csuka
2015. június 26. 11:58
A magyar föld legjobb helyen a FIDESZ maffiózóknál van. CSAK A FIDESZ MAFFIA !
BőröndÖdön
2015. június 26. 11:00
Álszent,tolvaj banda!
Tintamin
2015. június 26. 10:50
KISHANTOS!!! FÖLDMUTYI!!! FIDESZMAFFIA!!! És többet nem kell hozzátenni ennek a kétszínû szervilis senkiházinak az életpályájához....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!