Havas: Magyar Péter beszédét a tüntetésen jelenlevők 90 százaléka megírhatta volna (VIDEÓ)

2024. március 17. 22:45

Szerinte egy baromság volt a miniszterelnök beszédében az, hogy a magyarok különlegesek, és birodalmakat élnek túl.

2024. március 17. 22:45

Nyitókép: Képernyőfotó

Havas Henrik Dömsödi Gáborral beszélgetett a Frisshírek Podcast műsorában. Előbbi Magyar Péterrel kapcsolatban úgy vélekedik, hogy azért övezi őt most megkülönböztetett figyelem, mert egy korábban nem látott közhangulat uralkodik jelenleg az országban. Szerinte Magyar Péter azért tud magának teret szerezni, mert az ellenzék annyira lejáratódott, hogy ha fejen állnának a parlament tetején, akkor sem tudna elérni semmit. Havas elmondta, hogy 

szerint Magyar Péter beszédét a tüntetésen jelenlevők 90 százaléka megírhatta volna.

Havas Orbán ünnepi beszédével kapcsolatban úgy vélekedett, hogy szerinte egy vicc az egész, hogy elfoglalja Brüsszelt, ugyanis szerinte Orbán egy „budit” nem tud elfoglalni. Szerinte egy baromság a miniszterelnök beszédében az is, hogy a magyarok különlegesek, és birodalmakat élnek túl.

A videó az alábbiakban tekinthető meg:

***

 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­ö­s­­ ­­l­­á­­n­­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­r­n­a­k­­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
catalina11
2024. március 18. 16:49
Havas, ez megint hitvány duma volt...
OneiroNauta
2024. március 18. 14:22
"Szerinte egy baromság volt a miniszterelnök beszédében az, hogy a magyarok különlegesek, és birodalmakat élnek túl." 150 éves török uralom, Habsburg uralom, szovjet uralom... Tényleg baromság, te nárcisztikus hatökör... Sok nép egyet sem élt volna túl ezek közül, nemhogy három ilyet.
atti64
2024. március 18. 11:47
A BALOLDAL SZAROLDAL MARAD ÖRÖKRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!