Göncz Kinga: Jóban vagyok Gyurcsánnyal

2013. szeptember 10. 10:24

Göncz Kinga szerint Slotának megbocsátható, amit a frizurájáról állított, mert „az az érzésünk, ezt alkoholos állapotban mondta”.

2013. szeptember 10. 10:24

„A liberális értékek általánosságban vannak jelen a mai Európában, ebben az értelemben liberális vagyok, de a szociális elkötelezettséget tekintve inkább szocialista” – jelentette ki Göncz Kinga a NolTV kérdésére.

Az MSZP EP-képviselője szerint frizurája „epitheton ornans lett”, „ezt mindenki hallotta, de Slotának megbocsátható, mert az az érzésünk, ezt alkoholos állapotban mondta”. Göncz Kinga elmondta, jóban van Gyurcsány Ferenccel, a többek között Czakó Gábortól kapott Sánta Kutya Díjáról viszont nem tud. Az EP-képviselő kijelentette: nagyon szereti A Gyűrűk Urát.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2013. szeptember 10. 22:11
"A liberális értékek általánosságban vannak jelen a mai Európában, ebben az értelemben liberális vagyok" Liberális?! Ti náci disznók azt sem tudjátok, mi az! Hitler hozzátok képest ipari tanuló volt! Milyen liberális vagy, te komcsi kurva?! Azért mert a túrós picsádat az únió bőrszékében izzasztod havi 20 ezer eur- ért, attól még nem leszel liberós...
Wazze
2013. szeptember 10. 22:06
Az lehet, h a Slota állat be volt baxva, mert "párszor" előfordult már vele... De igazat mondott!
qccqccqcc
2013. szeptember 10. 21:36
Hu, baszd meg, a szívem állt le majdnem a meglepetéstől, hogy esetleg nem vagytok jóban, kis kócos:-)
mustarharmas
2013. szeptember 10. 21:17
Erős mezőnyben top performer a szemétség versenyszámban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!