Gyurcsány eltanulta a rákosista módszereket és belelövetett a tömegbe

2024. április 26. 15:25

A rendőrterror hazánk történetének egyik mélypontja.

2024. április 26. 15:25
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Hogyan lett szemkilövető és antidemokratikus az az ember, aki az ország utolsó demokratikus kormányát vezette, teszi fel a kérdést Magyar Péter kampányembere.

Ez úgy történt, hogy Gyurcsány Ferenc és bandája elkótyavetyélt több, mint 190 stratégiailag fontos állami céget. A befolyó összeg eltűnt. Feléltük, ellopták vagy a kettő talán egyszerre történt. Hála a baloldal mohóságának és dilettantizmusának a csőd szélére került az ország.

Fletó azonban ezt titkolni akarta a választásokig, ezért kozmetikázott adatokkal verte át az országot, sőt az egész Európai Uniót. Ez viszont ellenére volt a haza iránt elkötelezett tábornak, ezért utcára mentek. Gyurcsány viszont sokat »okosodott« az Apró-villában, eltanulta a rákosista módszereket és belelövetett a tömegbe.

A rendőrterror hazánk történetének egyik mélypontja. Ennek relativizálása tényleg csak a legótvarabb kommunista szalonokban történhet meg. Ez a történet is szépen kirajzolja, hogy Magyar Péter pontosan kicsoda is.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gyurcsány Ferenc

Facebook

Idézőjel

Amikor a „haza minden előtt” elkorcsosulva, megszégyenítve a „Család minden előtt”-é válik, ott a bűn marja az egykor volt köztársaság mára beteg testét.

***

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. április 27. 08:40
Az is egy szar hazug geci, amelyik azzal kampányolt, hogy elszámoltatja az ikertesóját. Ez pedig a hazug vetótlan tolvaj gecigány, amelyik elszámoltathatta volna a szemkilövetőt és a bandájàt. De a szar hazug gecigány átbaszta a saját választóit 2010 után és a népèt terrorizáló szemkilövetőt a szemkilövőkkel, vérügyészekkel, vèrbírákkal együtt megvédte, segitett nekik menekülni, a politikai és jogi hatalmukat megőrizni. Rohadjanak meg együtt, kéz a kézben!
atti64
2024. április 27. 06:03
ÉS EZ A PATKÁNY MÉG ÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FeketeFehér
2024. április 27. 05:03
"tapir32 2024. április 27. 03:50 Az azonosítókat leszedték az egyenruhákról" Akik a rendőrökre támadtak, szintén nem viseltek azonosítót. De miattam picsogj az azonosító hiányán.
tapir32
2024. április 27. 03:50
Az azonosítókat leszedték az egyenruhákról. Annyira jogszerű volt! Az sem jogszerű sem szakszerű nem volt! Aljasság volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!