Bukásra várva

2013. július 30. 10:14

Tágul a rés a Fidesz-falon, mert akik most jól járnak, tudják, hogy az igazság lehazudható, de attól az még igazság marad. Elkezdték szégyellni az orbánizmust.

2013. július 30. 10:14
Rab László
NOL

„Ki merre lát! – így futnának a tévés és rádiós újságírók, a költségtérítéses minisztériumi tisztviselők, a trafik- és földügyek nyertesei. Kórusban üvöltenék: soha semmiben nem értettem egyet velük, parancsra pályáztam, nem mertem nemet mondani, bánom, hogy asszisztáltam az ország fölforgatásához, de meg kellett élni valamiből. Hogy alkotmányos puccsisták lettek volna? Ugyan kérem, ennyire mélyen soha nem foglalkoztam politikával! A rendszer áldozata vagyok.

Az is szerepel a fotelforradalmárok jövővízióiban, hogy a Fidesz-maszlag helyi zászlóvivői a trafikügyek óta megóvatosodtak. Nem járnak nyilvános helyekre, kerülik azokat a jeleneteket, amelyeket később ellenük lehet fordítani. Tágul a rés a Fidesz-falon, mert akik most jól járnak, tudják, hogy az igazság lehazudható, de attól az még igazság marad. Elkezdték szégyellni az orbánizmust. Keresik a helyüket egy olyan világban, amelyben nem lesz elég fideszes párttitkárok kegyeit keresni.

A vacsora végén a fotelforradalmárok szépen haza szoktak menni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2013. július 30. 13:52
Tágul a rés az agyadban. keresd fel gyógyszerészedet, baszd meg!
Selamat
2013. július 30. 12:31
Jónéhányunknak mindig is világos volt, hogy a Nol nem újságirókat foglalkoztat, hanem benyalókat. Most viszont, hogy nincs kit nyalni, most már mindenki számára is láthatóan kiderült, valóban, a nyaláson kivül semmi máshoz nem értenek. Ezért, újságirás cimszó alatt kinjukban kitalálják, hogy ha... Ami pontban azzal azonos, hogy ha valaki úgy sárga, meg úgy hosszú, akkor ő a villamos.
puszika
2013. július 30. 12:05
Nagyon szeretnéd Lacika/meg a többiek/? Akkor várjál/várjatok/ még legalább 20 évet!!! Addig is, erőt egészséget elvtársak!
mustarharmas
2013. július 30. 11:54
Orbán már megbukott, ha még nem, akkor hamarosan, a végén úgyis...Orbán megbukott.... Idióta ballibák állandó cikkalalpanyaga 2010 máusa óta. Az első naptól. Egyelőre semmi nem jött be a napi jóslatokból és jele sem látszik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!