Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

Szanyi Tibor elárulta, mikor érezte meg az amerikaiak „illatát” Magyar Péter körül

2024. április 29. 10:28

Az MSZP korábbi alelnöke, Szanyi Tibor régi politikai tapasztalataira alapozva igyekezett megfejteni, mi vagy kik állnak Magyar Péter mögött.

2024. április 29. 10:28

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

 

„Nekem a leggyanúsabb a március 15-i rendezvény volt” – mondta Szanyi Tibor azzal kapcsolatban, hogy mikor érezte meg először Magyar Péter körül – ahogy ő fogalmazott – az amerikaiak „illatát”.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) elnöke, az MSZP volt alelnöke az Ultrahang podcastjében úgy vélekedett, 

az úgynevezett független liberális sajtó a büdös életben, összeadva nem mozgósított annyira, mint erre az egy eseményre”.

Mint mondta, „annak a március 15-i rendezvénynek az azonnali finanszírozási igénye alsó hangon 70-80 millió forint volt. Akkor még, amikor annyira csírájában volt minden, 

70-80 millió fointot a leghülyébb milliárdos se kockáztatna meg (...) én abban is biztos vagyok, hogy egyénileg Magyar Péter sem gondolta, hogy neki ez megérné (…) ezen felül ott felvonult a létező legkorszerűbb technika.”

Szanyi Tibor azt is hozzátette, Március 15-e akkora ünnep, hogy „az utolsó kistelepülésen is lekötik a létező hangosítási kapacitásokat. Magyarországon Március 15-ére egy héttel vagy két héttel a rendezvény előtt egy hangosbeszélőt nem találsz, nemhogy ekkora technikát. Ez egy az egyben külföldről kellett, hogy jöjjön”.

Ráadásul Szanyi korábbi politikusi tapasztalataira hivatkozva elmondta, 

„két héttel előtte ekkora rendezvényt csak olyan elképesztő felárakkal lehet technikalilag megszervezni, hogy az körülbelül dupla-tripla ár.”

Az ISZOMM elnöke a beszélgetésben azt az elméletét is kifejtette, miszerint Magyar Péter mozgalma mögött valójában a Fidesz áll. Szanyi szerint jelenleg ugyanis az ellenzék lecserélése zajlik.

„A Fidesz még életében ekkora összeget senki ellen nem fordított, se Soros, se von der Leyen nem volt ennyire fontos, (...) minél több pénzt öntenek a Magyar Péterrel ellenséges kommunikációba, annál jobban erősödik ő (Magyar Péter – a szerk.) az ellenzéki szavazótáboron belül” – fejtegette Szanyi.

Az ISZOMM elnöke nem először mondott véleményt a Magyar Péter-jelenségről. Korábban úgy fogalmazott: „A közéletet művelni kell, persze nyilvánvalóan nem úgy, hogy kirohanunk az utcára és csápolunk a rohadt nagy semmire” .

Ezt is ajánljuk a témában

Az Ultrahang Szanyi Tiborral készített interjúját alább nézheti meg:


 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. április 30. 18:15
Ha tippelnem kell, akkor a rendezvény felszerelés valójában az "övék" azaz valamelyik dolláros fedőcég tulajdona és arra van, hogy az ilyen kezdeményezéseket meg tudják tolni (amúgy ilyesmi fedőcég a Partizán is). Amikor meg nem kell, akkor ők adják bérbe, így még rentábilis is. Hogy MP a Fidesz embere lenne? Ennek csak akkor van értelme, ha Gyurcsány esetleg vesztene a "varázserejéből". Amit nem gondolnék, mert most vette volna át a teljes magyarországi ellenzék vezetését, miután azok majd maguktól megsemmisülnek június 9-én.
Bunyevac1964
2024. április 30. 04:57
Miért van az, hogy akármennyire is komcsi, de tisztelem. Van benne valami őszinte egyszerűség. A múltját nem ismerem, ezért nem is feltételezek róla semmit.
Intar
2024. április 29. 22:01
Présman asszonynak nem illata, hanem agyonhasznált, mosdatlan hüvelyszaga van.
gekk
2024. április 29. 19:59
Szép. Szanyiikapitány mint igazodási pont a fidkányoknak. Szoponcok, mindig van lejjebb számotokra, a gazdátok folyamatosan gondoskodik erről..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!