Ússzanak a cigányok is!

2023. július 27. 10:28

Meséljetek Fatimáról Ti is, és mindenkit zavarjunk el az uszodába.

2023. július 27. 10:28
null
Forgács István
Forgács István
Facebook

Korok Fatima zseniális.

Mint ahogyan mindenki, aki a vízbe veti magát, akár az uszodában, akár a szabad vízben.

Meséljetek Fatimáról Ti is a tinédzser-korú gyerekeiteknek, barátaitoknak, ismerőseiteknek, és mindenkit zavarjunk el az uszodába.

Igen, a cigányokat is.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 27. 23:52
Orbán Viktor a legfontosabb magyar-cigányintegrációs szereplô !!! Történelmi a felelőssége. A DICHtvben MIÉRT NINCS PÉLDAMUTATÓ ÉRTELMISÉGI???????????????????
hajni38
2023. július 27. 18:37
A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A KSH Népességtudományi Intézet szerint 560 ezer, a Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások szerint létszámuk 650 ezer, de mindenképp 700 ezer alatt van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerüen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány helyi önkormányzati képviselők bemondásait adták össze, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében szokásuk szerint minden érintettet duplán számoltak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELŐKET, hogy továbbra se vizionáljanak nagyobb számot. Csak hogy tudjuk hányan vannak.
ami személyes
2023. július 27. 17:07
Kedves honfitársaim (és most nem az ellenzéki trollok ill. a rasszistákhoz szólok ) Három év után , örökbe fogadott hatodik unokámat , Kevint úszni tanítottam a Balatonban . Igen még így 70 felett is van ami boldogságot szerez az embernek . Forgács Istvánnak pedig sok erőt ,kitartást kívánok munkájához, amit igen nagyon sokra becsülök.
Majdmegmondom
2023. július 27. 14:45
Ahogy a '60-as, '70-es években művelték az ökölvívást, az úszást még inkább tudom támogatni! Végre valami pozitívum, ez ritkaság, de ha úsznak és ők is sorra nyerik az érmeket Magyarországnak, az emberek is máshogy fognak hozzájuk állni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!