Minden igaz magyar reményországában a minap felhúzták a régi szép szovjet lobogót

2023. június 22. 12:23

A németországi Marx szobor bezzeg. Az máig kiveri a biztosítékot a magyar jobboldalon.

2023. június 22. 12:23
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„A normalitás hazájában, minden igaz magyar reményországában a minap felhúzták a régi szép szovjet lobogót. Korábban Sztálin szobrot avattak, a sztálinizmus bűneivel foglalkozó történészt csuktak le, a háborús antifasiszta szólamokról nem is beszélve.

A németországi Marx szobor bezzeg. Az máig kiveri a biztosítékot a magyar jobboldalon.

Persze érthető: Marx nemhogy a szociológia egyik atyja, de még csak egyetlen árva embert se ölt meg. Milyen ez már?”

***

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. augusztus 18. 21:37
az megvan hogy nem ideologiai hanem tortenelmi okbol huztak fel, ahogy a cari lobogot is?
NETUDKI
2023. június 23. 17:31
Hát ez a marxkarcsi tényleg a szociológia atyja ........ hihihi ....... Olyannyira , hogy elfelejtette megemlíteni műveiben , hogy milyen szerepük van ebben a kurva nagy szociológiában a BANKOKNAK ! Leegyszeűsítve , minden rajta van a régi 20 forintos papírpénz hátoldalán ....... " dolgoztunk , arattunk , mégis meztelenül maradtunk ...... " Van még egy apróság ami emlékezetessé teszi ezt a hulladékot , mégpedig az a mondása , hogy ki a zsidó , azt én mondom meg ...... tömény szociológia ugye !
hakos
2023. június 22. 22:08
Nem egészen értem, hogy most azzal van baja, hogy nem szeretjük Marxot, vagy azzal, hogy Moszkvában az oroszok felhúzták maguknak a korábbi zászlójukat? Vagy csak az a baja, hogy a magyar emberek nem támogatják, hogy fegyvereket szállítsunk vagy bármi más módon bekapcsolódjunk a háborúba. Nehogy már a magyargyűlölő ukránokat kelljen szeretnünk, mert az oroszok teljesen indokoltan háborúznak velük...
1000bocs
2023. június 22. 16:20
Az oroszok a romanovos lobogót is felhúzták állítólag. A fehér házra pedig az amerikai lobogó HELYÉRE került a Pride zászló, az amcsi lobogót pedig kirakták szélre. Most akkor? FAM segíts már..mondj valami hülyeséget erről is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!