Olvasom a dollármédiában a beszámolókat Rákay Philip és Nagy Ervin csörtéjéről

2023. június 07. 18:58

Egy dolog szemet szúrt.

2023. június 07. 18:58
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Olvasom a dollármédiában a beszámolókat Rákay Philip és Nagy Ervin csörtéjéről. Egy dolog szemet szúrt: Philipnél minden bekezdésben megjegyezték, hogy »fideszes influenszer«. Nagy Ervinnél viszont semmi jelző, ő csak Nagy Ervin. Pedig ha »függetlenobjektívek« lennének, minimum a kormányellenes színész vagy megmondóember jelző elférne az ő neve mellett is, ha már Philipet folyamatosan címkézik. Egyébként pedig gratulálok Philip, így kell velük!„

Nyílt levélben szólt vissza Nagy Ervinnek Rákay Philip

Az elmúlt napokban kisebb üzengetés kezdődött Nagy Ervin színész és Rákay Philip között, Nagy Ervin legutóbb közösségi oldalán szólt be a médiaszakembernek. Rákay Philip közösségi oldalára feltöltött nyílt levélben reagált Nagy Ervin szavaira, amelyet változtatás nélkül közlünk: "Nagybaczoni Nagy Ervin uram! Haladjunk sorjában! A teljesség igénye nélkül reagálnék nagyívű posztod néhány állítására: 1.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. június 08. 18:23
csak rotyog a moslek baloldal, semmi uj !
Bendzsó Boy
2023. június 08. 16:00
A ripacs balbunkó Nagy már azért sem nevezhető színésznek ,mert színe az ugyan meg van (VÖRÖS) ,de az ész az híján van nála! Ő a présember anál dzsigolója!
01234567890
2023. június 08. 15:47
Dani! Régen írtál a zoofíliás hobbista barátodról.
FeketeFehér
2023. június 08. 10:35
"Olvasom a dollármédiában a beszámolókat Rákay Philip és Nagy Ervin csörtéjéről" Bámulatos. Deák Daninak sikerült elolvasnia két cikket, ahol az egyikben szerepelt egyszer a "fideszes influenszer" kifejezés. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!