Ukrajna itt max mint harctér, Ukrajna lakosai pedig ágyútöltelék kerülnek szóba

2023. május 28. 18:15

Iparmágnások forszírozzák az európai háború folytatását. Békét mielőbb Ukrajna népének!

2023. május 28. 18:15
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A POLITICO beszámolója szerint »ukránpárti kutatóintézetek« meghívására érkezett a volt brit miniszterelnök Texasba, ahol politikusok, kampánytámogatók és iparmágnások társaságában hangsúlyozta, hogy »Amerikának tartania kell irányvonalát« Ukrajna támogatásában. (forrás: Mandiner)

(Baloldali) Politikusok, kampánytámogatók és újra ők, csak már rendes nevükön megnevezve, iparmágnások forszírozzák az európai háború folytatását.

Ugye ti is érzitek/értitek, hogy Ukrajna itt max mint harctér, Ukrajna lakosai pedig ágyútöltelék kerülnek szóba.

Békét, mielőbb Ukrajna népének!”

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / POOL / AFP

***

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kabajeva
2023. május 30. 17:22
Ostoba hülye pöcs vagy Kötter! Ezt a háborút Oroszország csinálja, csak ők hagyhagyják abba. Hiába kapod rubelben a fizetésedet ez a helyzet.
Palatin
2023. május 29. 21:36
Ukrajna a saját, - Oroszország elleni -, ármánykodásának köszönheti a bajt. Már Amerikában is kezd derengeni az igazság egyes prominens fejekben is. "Kezd kiderülni az igazság, hogy ezt a háborút nem Oroszország kezdte. Oroszország könyörgött nekünk, hogy ne próbáljuk meg Ukrajnát a NATO-ba rángatni. Mi figyelmen kívül hagytuk Oroszországot. Oroszország pedig világossá tette, hogy meg fogja védeni a nemzeti érdekeit. Mindössze semlegességet akartak Ukrajna számára." Ilyen kommenteket lehet olvasni, már felvilágosult amerikai médiatermékekben is. Ott se hülye és gyáva mindenki. Az ukrajnai háborút nem az oroszok kezdték, hanem az USA. Az ukrajnai háború ugyanis akkor kezdödött, amikor Clinton, - Gorbatcsovnak tett "isten bizony"-igérete ellenére elkezdte rohamtempoban bövíteni a NATO-t kelet felé. Ezért a háborúért, - ami egyértelmüen amerikai célokért folyik, ukrán és orosz vérrel, és a hasznos idiótaként fungáló európai aszisztanciával -, egyértelmüen az USA a felelös. Az oroszok, - teljesen érthetöen -, egyszerüen nem türhették, hogy Moszkva alá az amcsik atomfegyvereket telepítsenek. Az ukránok maguk keresték a bajt, amikor szövetkeztek az amcsikkal Oroszország ellen. Elárulták a legközvetlenebb testvérnépüket, akikkel közös a történelmük, nyelvük, kultúrájuk stb. Ez kb. olyan, mintha a székelyek szövetkeznének a románokkal ellenünk, hogy szétverjék a magyar államot. Orbánnak, mint mindig, ebben is igaza lesz. Nem minden EU-s ország küld meggyözödésböl fegyvert, söt a többség biztosan nem. A globál-bolsi nyomás egyszerüen annyira erös, hogy amelyik vezetö nem olyan keménytökü mint Orbán, az a meggyözödése ellen dönt, mert fél, hogy kiközösítik. Akinek van önbizalma, - mert átlátja, hogy a lehetöségei egyáltalán nem olyan rosszak, mint azt mások gondolják -, az megteheti azt a luxust, hogy a nyomás elllenére is a hazája érdekeit nézi. Európa népei és a világ népeinek többsége azt akarja, amit Orbán javasol, a békét. De a nyugati russzofóbiás politika vezetök Oroszország összeomlását szeretnék látni. Amerikai céloknak rendelték alá egész Európát. Orbán nem küld fegyvert, és ezt nagyon helyesen teszi.
lazio154
2023. május 29. 11:09
Mellék szöveg ez a béke hangoztatás! Van a kormánynak egy igen jól beágyazott civil szervezete a Cöf.-Cöka! Fő tevékenysége, hogy Békemeneteket szokott szervezni, akár állindokokkal is. Meg kell kérni, hogy mostanság naponta hirdessen ilyeneket, mindig más békeellenes ország nagykövetsége elé! Na aztán kellene még ehez egy hívó arcot is találni, ilyenekre gondolok, /Pankhurst, Martin Luther, Angela Davis, Yoko Ono, Budaházi/ itt lehetnél te is Tamás! Nem a szöveg kell, a szöveget tettekre váltani! Ugye ezt már nem meritek, mert meg kellene látogatni az orosz követséget is?
Balatonakarattya
2023. május 29. 10:20
Menjenek haza az oroszok és béke lesz. (Ez az egész álságos NER-es "békepártiság" valójában csak arról szól, hogy győzzön Putyin. Nem a béke fontos a NER-nek csak Putyin fényes valaga.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!