Miért nem készül Puzsér a rádiószerepléseire?

2023. április 08. 09:34

Vigyázzunk a „független” megmondóemberekkel, mert általában csak egy dologtól függetlenek: a valóságtól.

2023. április 08. 09:34
null
Horváth Tamás
Horváth Tamás
magyar jelen

„Igen ám, csakhogy a magát tájékozott »értelmiségiként« aposztrofáló Puzsér a nagy megmondások közepette elmulasztotta felgöngyölíteni a Hunnia-per egy olyan aprócska részletét, mint hogy Budaházy György már nincs házi őrizetben, a március 9-i ítélethirdetésről egyenesen börtönbe vitték, és azóta is rácsok mögött ül, éppen a mai napon üzent a váci fegyházból.

Puzsér Róbert mégis arra fűzte fel az érvelését, hogy Budaházy házi őrizetben van, ezért nem érte, hanem a börtönben sínylődő Szabó Bálintért (a férfiért, aki túl közel ment Orbán Viktor konvojához) kellene imádkoznia Böjte Csabának.

A legmegdöbbentőbb az egészben, hogy a stúdióban ugyancsak helyet foglaló Horváth Oszkár és Zsupos Ági sem javította ki Puzsért, úgy tűnik tehát, hogy egyikőjük sem érezte szükségét annak, hogy készülés gyanánt kettőt kattintson az interneten, és legalább a látszatra ügyeljen, hogy ért az adott témához, amiben megnyilvánul ország-világ előtt.

S hogy mi a tanulság? Vigyázzunk a »független« megmondóemberekkel, mert általában csak egy dologtól függetlenek: a valóságtól.”

Nyitókép: Baksa Norbert

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2023. április 10. 12:30
Puzsérofóbok vagytok, vagy mi? Pedig tonna kerozinhoz is nagyon ért, elég meggyőzően adta elő, én is talán elhittem volna :DD
Palatin
2023. április 09. 17:29
Puzsér is csak egy bohóc. Valamicskével talán több humorérzéke van, mint a többinek, de ö is csak a szemkilövetö Raszputyin várvédöje. Megvan itt a mindenkinek a szerepe, a burgonyás Jakabtól, az egészségügyi "szakértökön" keresztül a "filozófusig". Én mint röntgenszemü megfigyelö igen érdekes dolgokat fedezek fel ebben a gyurcsány-féle revansista készülödésben. Puzsér követői zömében belvárosi, alternatív füvesekből, gördeszkabetyárokból, a nagy istentagadó Nietzschét olvasó, a vélt függetlenségüktől felsőbbrendűségi-szindrómában szenvedőkből és néhány Dr. House-rajongóból tevődnek össze. Ö is gyagyás, csak máshogy, mint a leaszfaltozott agyú gyurcsányisták, kétségtelenül szórakoztatóbban. Ezért tünik fel. Puzsér pajtás, te nagyszájú hözöngörobot, még oxigénpalackkal se tudnád megmászni Orbán csizmaszárát. Hülyére keresed magadat ebben a rendszerben, és még panaszkodsz? Gyurcsány haveroddal együtt az elmúlt 10 év alatt megsokszoroztátok a vagyonotokat. Mi kellene még, hogy a börödet kitömjék arannyal?
Dénia
2023. április 09. 11:03
Ez a Puzsér egy pszichopata. Nem csak arról van szó szerintem, hogy felsőbbrendűségi tudatban szenved, tényleg azt gondolja, hogy ő mindenkinél okosabb és bölcsebb, úgy is viselkedik, nulla önreflexiója van. De a viselkedéséből az is látszik, hogy egyáltalán nem a témák érdeklik, hanem mások ledózerolása, megsemmisítése. Úgy viselkedik, mint egy sértett óvodás, akit sokat bántottak gyerekkorában, és most bosszúból mindenkit legyalul és a földbe döngöl, aki az útjába kerül.
Rocktoberi
2023. április 08. 19:40
Puzsérnak nem a foglalkozása kritikus hanem az állapota.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!