London egyesülése Nagy-Romániával

2022. december 01. 17:37

Jeleznénk is időrendben a soron következő történéseket az angolok okulására.

2022. december 01. 17:37
null
Gudea enszi
Pesti Srácok.hu

„Nem sokan kapják fel a fejüket az alaphírre, hogy a román lett Nagy-Britannia harmadik legbeszéltebb nyelve az angol és a lengyel után. Nem új információ, hogy özönlik a román Nyugatra, több milliónyian élnek Európában szétszórva, elsősorban a latin államokban, de Britanniában is. Húsz éve még csak néhány ezren, tíz éve 68 ezren, most már csaknem fél millióan boldogítják a helybelieket. A tendencia nem csak figyelemre méltó, de ismerős is. A történelme során roppant lélekszámú és sokféle bevándorlót magukba olvasztó angolok vélhetően nincsenek tisztában vele, hogy mivel állnak szemben, és azt hiszik, ez is csak egy bevándorlási hullám a sok közül. Pedig nem.

Magyarország több, mint 1100 éves történelme nemcsak büszkeség és lelki támasz, hanem komoly tapasztalati csomag is. Nehéz nekünk olyat mutatni, amit még nem láttunk a gazdag történelmünk alatt. Ilyet is láttunk már, úgyhogy akkor jeleznénk is időrendben a soron következő történéseket az angolok okulására.

  • A románok megszervezik a Burnt Oak-i (Stejar Ars) nagygyűlést, és kikönyörgik az angoloktól, hogy ingyenes tömegközlekedési lehetőséget biztosítsanak minden londoni románnak az odajutás érdekében.
  • Közfelkiáltással elfogadják a Burnt Oak-i nyilatkozatot, amely kimondja London (Londra) egyesülését Romániával. (Boldog december 1-jét, Nagy-Britannia!)
  • A londoni hindu informatikusok és call centeresek támogatását is megnyerik az ügynek.
  • Felfegyverzett román koldusok, bűnözők és alkalmi munkások angol többségű londoni kerületeket dúlnak fel és mészárolnak le.”

Nyitókép: MTI/EPA

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2022. december 02. 12:38
Ekkora BAROMSÁGOT ritkán láttam leírva!!!!!!!!!!
bunko_jobbos
2022. december 02. 12:20
Nem teljesen értek egyet a cikkel, habár a szőröstalpúakat igencsak utálom. A nagy különbség az arányokban rejlik. GB lakossága olyan 60 millió lehet (67, megnéztem közben), ez aránylik a 0,5-höz (0,74%). Nálunk az 1910-es népszavazás alapján (https://www.sulinet.hu/oroksegtar/data/magyarorszagi_nemzetisegek/horvatok/a_magyarorszagi_horvatok_1910_1990/pages/005_az_1910es_nepszamlalas.htm) 2.948.186 fő román a 18.264.533-ból, azaz 16%, de itt nyilván Horvátország meg a többi terület is benne van. Ha csak Erdélyt néznénk, akkor lenne vagy 60%. Megjegyzem, hogy a magyarok csak 1 millióval voltak többen(!) egész Magyarországon, mint az oláhok. Amit itt leírt a szerző, az minden népre érvényes: oda mennek, ahol jobb az élet, aztán ha sokan vannak, elkezdik érvényesíteni az akaratukat. Ez a világ legtermészetesebb dolga. A románokkal csak annyi extra történt, hogy a török jóvoltából, aki kiirtotta a magyarokat, nagy lehetőséget kaptak. Amit végül a Habsburgok csesztek el, mert a legnagyobb pofájú embert (Károlyi) nevezték ki miniszterelnöknek a legnagyobb zűrzavarban. Beszoptuk, de ebben nekünk nem sok szerepünk volt. Más lehetett volna a helyzet, ha esetleg nem háborúzunk annyit, azaz vagy lefekszünk egyből a töröknek vagy a németnek, de ez is egy ilyen sci-fi forgatókönyv. Trianon, a Habsburgok utolsó ajándéka: https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/2018/12/27/trianon_a_habsburgok_utolso_ajandeka
Zsolt24
2022. december 02. 08:52
Vándorló nép ők is. Albán hegyek, Kárpátok, Itália, Hispánia, Brit sziget. Az úgy pont jó végállomás.
Box Hill
2022. december 01. 20:02
Már 1916-ban megtörtént, csak titkosan: „Románia szerződése az antanthatalmakkal (1916. augusztus 17., Bukarest) 3. cikkely. Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország és Oroszország elismeri Románia jogát a 4. cikkelyben meghatározott, az Osztrák–Magyar Monarchiához tartozó területek bekebelezésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!