Fake és ellensúly

2022. december 05. 06:13

A Moszkvától Budapestig virágzó szisztéma lényege, hogy az autokratának nem kell strapálnia magát.

2022. december 05. 06:13
null
Batka Zoltán
Népszava

„Tudta? Civilek herdálták el a Norvég Alap pénzét. Szilvásy György titkosszolgálati miniszter a titkosszolgálat korábbi vezetőivel összeesküdve megpróbálta átjátszani a teljes magyar energiaszektort. Karácsony Gergely főpolgármester meg eladta volna a városházát. Ami persze mind smafu ahhoz képest, hogy a Soros-hálózat irányítja az EU-t.

Nos, ha tudta, hát mindezt rosszul tudta. Pontosabban egy árva szó sem igaz mindebből, akkor sem, ha hónapokig, évekig ezt tényként harsogta a kormánypropaganda. Ahogy Hadházy Ákos sem ölte meg a szomszédját, Szabó Tímea sem lett kokainkereskedő vagy Vona Gábor ajatollah, viszont a kémper a városháza-gate néven elhíresült műbalhék annyiban súlyosabbak, hogy ezekhez a Fidesz által megszállt magyar nemzetbiztonsági, nyomozó, adó-és vádhatóságok szállították a muníciót. Csettintésre álltak bele ezekbe az ügyekbe és komolykodó arccal folytattak műnyomozásokat. Elsősorban ezeknek a közszolgát játszó libériás inasoknak köszönhető, hogy Magyarországon is rendszer épült ki az államközpontú hazudozásból.

A Moszkvától Budapestig virágzó szisztéma lényege, hogy az autokratának nem kell strapálnia magát felelős vagy jól kormányzással, csak arra kell figyelnie, hogy a ellenfeleket folyamatosan a lehető legdurvább rágalmakkal lejárassa, mivel így kiválóan meg lehet osztani a társadalmat. A szavazók jó része pedig »nem zörög a haraszt« alapon elfordul az »állandóan balhés« ellenzéki politikustól és inkább passzivitásba menekül a »mocskos politikától«.

A hazugságokkal leszalámizott, demoralizált társadalmat uraló autokrata pedig üzemszerűen nyeri a választásokat és röhögve, mellényzsebből fizeti a propagandasajtó kamu hírei után megítélt kártérítéseket. Azok úgy aránylanak az időközben einstandolt közpénzekhez, mint a csillagközi por a Jupiterhez.”

Nyitókép: Batka Zoltán Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2022. december 05. 17:17
Kleptokrácia.
csulak
2022. december 05. 16:19
Nepszarra ! hazudni a baloldal hazudik reggeltol-estig ! https://www.youtube.com/shorts/Jp0dp2lKZkI
kulakman
2022. december 05. 16:18
Tehát csak mint drágabolgárúr " ezzel szemben tény az " kijelentés minden amit ezek leírnak(tak ) igazzá válik , vagy mi van????????????????????
tetx
2022. december 05. 12:48
megtanultál már beszélni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!