Pár hete még elég nagy arccal nyilatkozták az uniós vezetők, hogy orosz gáz nélkül sem lesz baj

2022. június 22. 10:18

Európa hátra megy, nem előre.

2022. június 22. 10:18
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Sorra jelentik be az uniós tagállamok (Németország, Hollandia, Ausztria), hogy beüzemelik a bezárt, vagy már bezárásra ítélt szénerőműveket, sőt – ahol még van – felpörgetik a szénbányászatot. Mivel kevesebb gázt kapnak Oroszországból, most ez tűnik az egyetlen járható útnak a téli energiaigény fedezésére.

  • Pár hete még elég nagy arccal nyilatkozták az uniós és tagállami vezetők, hogy orosz gáz nélkül sem lesz baj.
  • Értem én, hogy Oroszország bűnös, mert elindított egy háborút, de talán (?) politizálhatott volna okosabban is Európa február 24. óta. (Meg persze előtte is…)
  • Hab a tortán, hogy eddig több tagállam szenet is Oroszországtól vett. Ehelyett ausztráliai, dél-afrikai, kolumbiai, indonéziai vagy amerikai importtal kellene ezt pótolni.

Érdemes ránézni a földgömbre, hogy ez megint mennyire észszerű megoldás… Szóval alighanem 2022/2023 telén visszatér a szénkorszak. Picit még haladunk és jöhetnek a gőzmozdonyok.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. június 23. 13:36
A deep state zsidai "háborúja"-a szolgalelkű Eu-s csicskáik "támogatásával". "Bajnak szarnak nincs gazdája" (kipcsák bonmot). A baj megerkezett. Greta Thunberget meg hallgat-a "háborúcsinálók" "leszedték". :)
Ferike57
2022. június 23. 10:22
Köszönhető a FASZ EU.-nak, és az EU-ban ücsörgő, seggét vakargató szintén FASZ MAGYAR ELLENZÉKNEK a 2050-re tervezett klíma elképzeléseket ÁTTEHETJÜK 3050-re !!!!! Vagy legyünk melegek hogy télen ne fázzunk ????? (jancsi kályhát VENNÉK) Senki nem gondolt még arra hogy az IDIÓTA EU. KÉPVISELŐKET AGYON KÉNE LŐNI HAZAÁRULÁSÉRT, NÉPÍRTÁSÉRT ?????
foldizs
2022. június 23. 08:54
Nálunk eközben nem az a kérdés, hogy milyen színű a paradicsom, hanem hogy van-e egyáltalán. Szóval éljen a 400 forintos euró! Ezt még Gyurcsány sem tudta ennyire elszúrni...
Leskelődő
2022. június 23. 08:20
Ez nagyon érdekes. És egyenesen következik belőle, hogy az EU nyilván visszavonja a Lengyelországra kirótt büntetést. 'Az Európai Unió Bírósága ősszel napi félmillió eurós pénzbírságot szabott ki Lengyelországra, amiért nem zárta be a cseh-lengyel határ menti Turow szénbányát.' Avagy: kivetik az összes országra, amelyik most újra beüzemeli a szénbányáit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!