Nem tudok finomabban fogalmazni

2022. március 31. 16:57

Szijjártó, te kártékony majom!

2022. március 31. 16:57
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Ez mostmár tényleg minősíthetetlen. Szijjártó szerint folyamatos egyeztetés van a baloldal és az ukrán kormány képviselői között.

Nem tudok finomabban fogalmazni.

Te kártékony majom! Adva van egy szerencsétlen ország, amelynek a városait momentán folyamatosan bombázza a barátod, aki téged kitüntetett. Állampolgárai az életükért küzdenek. Éppen meghalnak, vagy menekülnek. A vezetőjük bár megkapta a lehetőséget a nyugattól, hogy emigráljon, – a helyén maradt és harcol.

Nem gondolod, hogy a legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy a magyar választásokkal foglalkozzon, akár csak egy percig is?

Honnan veszed a bátorságot, hogy így a szádra vedd? Ki vagy Te ehhez az emberhez képest? Eredj inkább hajókázni, azzal kevesebbet ártasz!”

Nyitóképen Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter. Fotó: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Folyékony Szilárd
2022. április 02. 05:01
Azzal se fog ártani senkinek ha bezárjuk ezeket a Fideszes fasiszta faszfejeket egy jó mély verembe. Ott pedig a pofáját verem be.
Folyékony Szilárd
2022. április 02. 04:57
Ne hajókázni menjen ez a tarajos fasz, hanem a börtönbe. A többi tolvaj bűnöző fideszes és putyinista fasiszta fajtájával együtt.
mantinel
2022. április 01. 17:38
Én sem tudok finomabban finomabban fogalmazni: Juszt, hogy Te egy mekkora görény vagy! Szíjjártóhoz hasonló formátumú, hihetetlen munkabírású és hatékonyan dolgozó miniszterünk már régóta nem volt.
Jaja
2022. április 01. 16:00
Tolvaj juszt! Hogy veszed a bátorságot, hogy ilyeneket írj egy agilis, hozzáértő külügyminiszterről? Van bőr a nagy disznó pofádon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!